Νίκος Θεοδωρόπουλος: Καμία «άνωθεν εντολή» - Πολιτικά παιχνίδια για να πλήξουν τον πρωθυπουργό

 
dd

Ενημερώθηκε: 06/09/24 - 19:01

Απάντηση στα όσα διακινήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από αντικυβερνητικά ΜΜΕ δίνει σήμερα μέσω του «Μανιφέστο», ο πρώην γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού Νίκος Θεοδωρόπουλος, αναφορικά με την υπόθεση των εκλογικών καταλόγων του ΥΠΕΣ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρει πως ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι υπήρχε «εντολή άνωθεν» και πως όλα αυτά που έγραψαν τις προηγούμενες ημέρες τα ΜΜΕ της αντιπολίτευσης είναι ψευδή.

Η δήλωση του Νίκου Θεοδωροπούλου στο «Μανιφέστο»

«Καμία άνωθεν εντολή για κάποια «διαρροή» ή άλλη παράνομη πράξη όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ. Πάντοτε οι ενέργειες οι δικές μου ήταν 100% νόμιμες, στα πλαίσια των καθηκόντων μου ως Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού και αφορούσαν εκλογικούς καταλόγους σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία. Και αυτό θα αποδειχθεί. Τα υπόλοιπα είναι πολιτικά παιχνίδια για να πλήξουν τον Πρωθυπουργό ενόψει της ΔΕΘ».

Τι προηγήθηκε

Τις προηγούμενες ημέρες, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κάλεσε εκ νέου σε ακρόαση όσους εμπλέκονται στην υπόθεση των εκλογικών καταλόγων, τα αντικυβερνητικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Νίκος Θεοδωρόπουλος ισχυρίζεται ότι υπήρχε «εντολή άνωθεν», προκειμένου ο ίδιος να μεταφέρει τάχα τα mails των Ελλήνων του εξωτερικού.
Ο ίδιος ο κ. Θεοδωρόπουλος μόλις χθες σε ανάρτησή του, αναφέρει πως αποδείχθηκε περίτρανα ότι δεν υπήρξε ποτέ ο ίδιος «κομιστής» των mails και πως σύντομα η αλήθεια θα λάμψει.

Πηγή: tomanifesto.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ