Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ: Πώς εξάρθρωσε τη δράση των 14 εγκληματικών οργανώσεων

 
δδδ

Ενημερώθηκε: 27/08/24 - 20:51

Επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ., η οποία κατάφερε να εξαρθρώσει τη δράση 14 εγκληματικών οργανώσεων.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ερευνών, εξαρθρώθηκαν δώδεκα 12 εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν σε διακεκριμένες κλοπές και ληστείες, μία 1 εγκληματική οργάνωση σε τοκογλυφίες και εκβίαση και μία 1 εγκληματική οργάνωση σε κατάρτιση και διακίνηση πλαστών εγγράφων.

Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Μπουλούμπασης, εξέφρασε τη βαθιά του ικανοποίηση για την επιτυχία και ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που εργάστηκαν για την ολοκλήρωση αυτής της επιχείρησης. Ειδικότερα, τόνισε την ικανότητα και τον επαγγελματισμό της ομάδας, οι οποίοι απέφεραν σημαντικά αποτελέσματα.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Γεώργιος Παπαδόπουλος, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά 37 άτομα, εκ των οποίων 35 είναι ημεδαποί και 2 αλλοδαποί. Επίσης, αναφέρθηκε ότι η επιχείρηση έχει οδηγήσει στην καταγραφή 553 αξιόποινων πράξεων με το συνολικό παράνομο όφελος να ξεπερνά τα 2.760.000 ευρώ.

Ολόκληρη η παρουσίαση της υπόθεσης εξάρθρωσης από την ΕΛ.ΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ