Σοκάρει η 16χρονη που βιάστηκε από 44χρονο - «Φοβόμουν, έτρεμα - Πήγε να με βγάλει τρελή»

 
φφ

Ενημερώθηκε: 26/08/24 - 17:37

Mε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε την κόλαση που ζούσε στον Κολωνό, στα χέρια του 44χρονου, η 16χρονη, η οποία τον έχει καταγγείλει για βιασμούς τουλάχιστον 10 φορές.

Την κόλαση που ζούσε επί μήνες στα χέρια του 44χρονου περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η 16χρονη, η οποία τον έχει καταγγείλει για βιασμούς τουλάχιστον 10 φορές.

Όπως η ίδια η 16χρονη υποστήριξε στην κατάθεσή της και φαίνεται να αποδεικνύεται από βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, ο 44χρονος πήρε το κινητό της και έστελνε μηνύματα ο ίδιος στο δικό του κινητό λέγοντας πόσο τον θέλει.

Με αυτό τον τρόπο ο 44χρονος προσπαθούσε να κάνει τον βιασμό να φανεί ως ερωτική επιθυμία της 16χρονης.

Ο 44χρονος για δύο μήνες, από τον Ιούνιο μέχρι και τις 19 Αυγούστου, φέρεται να βίαζε τουλάχιστον δέκα φορές το κορίτσι σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, στην περιοχή του Κολωνού, πριν συλληφθεί από τις Αρχές την περασμένη Παρασκευή.

Η περιγραφή της 16χρονης σοκάρει: «Με είχε πιάσει κρίση πανικού. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Φοβόμουν πάρα πολύ. Του έλεγα: Σε παρακαλώ πολύ φύγε. Φοβάμαι. Και μου έλεγε… πέντε λεπτά, να το κάνω και φύγαμε. Ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι και είναι στη φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή.

Σύμφωνα με τη 16χρονη, ο 44χρονος ισχυριζόταν ότι πάσχει από καρκίνο, όπως η μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Εκμεταλλευόταν ακόμα και αυτό και την εκβίαζε.

«Με απειλούσε. Μου έλεγε ότι θα πάρει τον πατέρα μου και ότι ξέρει πως έχει πρόβλημα στην καρδιά. Θα του χώσω δυο μπουνιές στην καρδιά και θα τον πάω εκεί που είναι και η μάνα σου…», περιγράφει η 16χρονη.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αύριο το πρωί απολογείται στον ανακριτή αρνείται τον βιασμό και υποστηρίζει ότι η συνέυρεση με την ανήλικη ήταν συναινετική.


Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του εμφάνισε γραπτά μηνύματα όπυο η 16χρονη του ζητούσε να προχωρήσουν σε σχέση. Ωστόσο όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News, σε βίντεο ντοκουμέντο 2 ημέρες πριν τη σύλληψη του 44χρονου, δείχνει την πλεκτάνη πουτης στήνουν για να της πάρουν το κινητό και να στείλουν μήνυμα ώστε να εξασφαλίσει άλοθι ο 44χρονος.


Ο γιος του 44χρονου μιλώντας στο Mega, υπερασπίστηκε τον πατέρα του, λέγοντας πως η 16χρονη είχε σχέση με τον κατηγορύμενο.

Όπως είπε ο νεαρός είχε σχέση με την ανήλικη για κάποιους μήνες, αλλά στο διάστημα αυτό είχε γνωριστεί με τον πατέρα του με τον οποίο αρχικά είχαν αναπτύξει όπως είπε σχέση πατέρα - κόρης,αλλά αργότερα ανέπτυξαν σχέση με τον ίδιο να φαίνεται να το αποδέχεται ως φυσιολογικό παρά την τεράστια διαφορά ηλικίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ