Βέροια: Σήμερα η κηδεία του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στην Χαλκιδική

 
Βέροια: Σήμερα η κηδεία του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στην Χαλκιδική

Πηγή Φωτογραφίας: INTIME

Ενημερώθηκε: 21/08/24 - 08:32

Το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο 19χρονο, που έχασε τη ζωή με τόσο τραγικό τρόπο στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, θα πουν σήμερα στις 11 το πρωί η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι.

Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό ναό Αναλήψεως Παπάγου στη Βέροια και η ταφή στα Κοιμητήρια του Διαβατού.

Την ώρα που οι ευθύνες για το γεγονός ότι το λούνα παρκ λειτουργούσε επί ένα μήνα χωρίς άδεια γίνονται μπαλάκι, χθες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και ο χειριστής του παιχνιδιού.

Η εισαγγελέας ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος και με την ολοκλήρωση της θα αποφασιστεί η ποινική αξιολόγηση του 58χρονου και του 21χρονου.

Σε βάρος του 58χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σε βάρος του 21χρονου για θανατηφόρα έκθεση.

Το τραγικό περιστατικό έφερε για άλλη μια φορά στην επιφάνεια τη σύγχυση αρμοδιοτήτων που επικρατεί μεταξύ αυτοδιοίκησης και κρατικών φορέων. Διεξάγεται έρευνα γιατί το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς άδεια ενώ είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιες Αρχές. Την ίδια ώρα πειθαρχικό έλεγχο στη Δήμαρχο Κασσάνδρας διέταξε το Υπουργείο Εσωτερικών. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πατέρας του 19χρονου ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το μοιραίο δυστύχημα. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ