Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι παίκτες που ξεχώρισε το ESPN και θα μπορούσαν να πάνε στο ΝΒΑ

 
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι παίκτες που ξεχώρισε το ESPN και θα μπορούσαν να πάνε στο ΝΒΑ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI SPORTS

Ενημερώθηκε: 15/08/24 - 16:13

Με Λεσόρ και Πετρούσεφ η λίστα του ESPN με τους παίκτες που αγωνίστηκαν με τις εθνικές τους ομάδες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου και θα μπορούσαν να μετακομίσουν στις ΗΠΑ και στο ΝΒΑ!

Το πασίγνωστο Μέσο ξεχώρισε επτά παίκτες που εντυπωσίασαν στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ και θα άξιζαν να πάρουν μια ευκαιρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, κάνοντας ειδική αναφορά στους Ματίας Λεσόρ και Φίλιπ Πετρούσεφ.

«Ο 28χρονος ήταν αποτελεσματικός, πετυχαίνοντας τα 2/3 σουτ που έπαιρνε στο τουρνουά. Ήταν μεστός και σκληρός στην επίθεση, όπως έδειξε με τη spin move μπροστά στον Τζρου Χόλιντεϊ στον τελικό. Οι Ορλάντο Μάτζικ, που είναι πλήρεις στα γκαρντ, αλλά πιο αδύναμοι στη front line, θα ταίριαζαν στον Λεσόρ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρις Χέρινγκ του ESPN για τον σέντερ του Παναθηναϊκού, ενώ για τον Σέρβο φόργουορντ του Ολυμπιακού πρόσθεσε:

«Ο Πετρούσεβ, ακόμα στα 24 του χρόνια, μέτρησε μόλις 10 λεπτά στο NBA την τελευταία σεζόν πριν γίνει ανταλλαγή και αποδεσμευτεί από τους Κινγκς για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Αλλά με αυτά που έδειξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες - περίπου 10 πόντους ανά ματς σε 23 λεπτά συμμετοχής ανά έξοδο από την πεντάδα, θα άξιζε ακόμα μια ευκαιρία στο NBA, μιας και μπαίνει στην κορύφωση της καριέρας του. Μια ομάδα που δεν στηρίζεται στον ρυθμό όπως οι Ιντιάνα Πέισερς θα του ταίριαζε, αν στην Ιντιάνα αποφασίσουν ότι ο Τζέιμς Γουάιζμαν, η τρίτη επιλογή στα σέντερ, δεν είναι ο εκλεκτός τους».

Στη λίστα του ESPN υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Γκέρσον ΓιαμπουσέλιΜπρούνο ΚαμπόκλοΤζος ΧόκινσονΚάρλικ Τζόουνς και Γουίλι Ερναγκόμεθ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ