ΑΕΚ: Νέες αναφορές για Κορέα - Τα ιταλικά δημοσιεύματα

 
ΑΕΚ: Νέες αναφορές για Κορέα - Τα ιταλικά δημοσιεύματα

Ενημερώθηκε: 10/08/24 - 19:45

Η ΑΕΚ αναζητά έναν φορ που θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης, με τον Χοακίν Κορέα να αποτελεί μια περίπτωση από αυτές που εξετάζονται.

Η «tuttosport» επισημαίνει σε νέο της δημοσίευμα πως οι «κιτρινόμαυροι» πιέζουν για τον Αργεντινό στράικερ της Ίντερ, αλλά τα οικονομικά δεδομένα δυσκολεύουν τα πράγματα. Όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά για τις περισσότερες από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

«Ποτέ ο πρώην φορ της Σεβίλλης και της Σαμπντόρια δεν μπόρεσε ποτέ να παρουσιάσει την καλύτερη του φόρμα με τη φανέλα της Ίντερ», τονίζεται αρχικά μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

«Η Ίντερ ελπίζει να διασωθεί από το δίλημμα του Χοακίν Κορέα από τη Τζένοα. Η Ρίβερ Πλέιτ θέλει να πάρει τον 29χρονο πίσω στην πατρίδα του την Αργεντινή.

Ενδιαφέρον υπήρξε και από τους τουρκικούς κολοσσούς, τη Φενέρμπαχτσε και την Γαλατασαράι, όπως έχει γίνει από τη Σαουδική Pro League», σημειώνεται και τονίζεται πως και η Σεβίλλη με την Λάτσιο είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την επιστροφή του.

Στη συνέχεια, γίνεται αφορά και στην ΑΕΚ:«Οι πρόσφατες φήμες συνέδεσαν τον παίκτη με τις Μόντσα και Μπέτις, αλλά υπάρχει και η ΑΕΚ που πιέζει για την απόκτηση του Κορέα αυτό το καλοκαίρι. Αλλά σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, τα οικονομικά που εμπλέκονται σε μια συμφωνία δυσκολεύουν τα πράγματα».

Τέλος, για τα οικονομικά δεδομένα του ποδοσφαιριστή αναφέρεται πως ο παίκτης φέτος θα κοστίσει στους «νερατζούρι» περίπου 6,5 εκατ. ευρώ μαζί με την εφορία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ