Σπίρτζης: Δεν πιστεύω ότι θα διαγραφώ - Δεν με ενδιαφέρει, σας μιλάω ειλικρινά

 
ξξ

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI/ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 06/08/24 - 12:57

Την βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να διαγραφεί στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN, στους δημοσιογράφους Χρήστο Τσιγουρή και Χρύσα Φώσκολου.

Ο Σπίρτζης σχολίασε ότι «αυτό που γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο -και εδώ και πάρα πολύ καιρό-, να υπάρχει με ευθύνη συγκεκριμένης ομάδας εντός του ΣΥΡΙΖΑ, μια ενασχόληση και μια προτεραιότητα στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ», φωτογραφίζοντας την «ομάδα Κασσελάκη», η οποία έχει επιδείξει πολύ μεγάλη δυσανεξία στην διαφορετική άποψη και στην κριτική προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Είναι σαφές λοιπόν ότι η συγκεκριμένη ομάδα, πιέζει διαρκώς για την διαγραφή του Χρήστου Σπίρτζη, για τον οποίο θα συζητηθεί η περίπτωσή του, στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, εάν πιστεύει πως θα διαγραφεί, ο κύριος Σπίρτζης είπε ότι «όχι, δεν το πιστεύω ότι θα διαγραφώ», για να προσθέσει στη συνέχεια ότι «στα δημοκρατικά προοδευτικά κόμματα -μέχρι στιγμής- δεν υπάρχει διαγραφή γιατί κάποιο στέλεχος του κόμματος, εξέφρασε την άποψή του και την εκτίμησή του, κύριε Τσιγουρή.

Βέβαια, όλα είναι ανοιχτά στην πολιτική», ενώ στο σχόλιο του δημοσιογράφου για την αισιοδοξία του Χρήστου Σπίρτζη ότι δεν θα διαγραφεί, εκείνος απάντησε ότι «δεν με ενδιαφέρει, σας μιλάω ειλικρινά. Είναι δευτερεύον θέμα τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με αυτό που γίνεται».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ