Σέρρες: Συνελήφθη 40χρονη για εκβιασμό – Απέσπασε 80.000 ευρώ

 
THESSALONIKI SYLLIPSI

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 31/07/24 - 13:37

Στη σύλληψη 40χρονης ημεδαπής που ενέχεται σε υπόθεση εκβίασης κατ’ εξακολούθηση προχώρησαν χθες (30/7)  σε περιοχή των Σερρών, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Προηγήθηκε καταγγελία 39χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία η 40χρονη, από τις αρχές του 2018 απαίτησε εκβιαστικά και απέσπασε τμηματικά, το χρηματικό ποσό των 80.000 ευρώ περίπου.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες έχοντας δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνομιλούσαν αμφότερες με ημεδαπό άντρα. Η 40χρονη ανέφερε ψευδώς ότι ο άντρας και ο αδερφός του, όταν κατάλαβαν ότι πρόκειται για ψεύτικο προφίλ, ήθελαν να κινηθούν νομικά εναντίον της 39χρονης αν δεν προέβαινε στη συστηματική πληρωμή διαφόρων χρηματικών ποσών. Επιπρόσθετα, δημιούργησε αίσθημα φόβου στην  παθούσα, λέγοντας ψευδώς ότι οι δύο άντρες τις παρακολουθούσαν, με αποτέλεσμα να δώσει το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό.

Η σύλληψη έγινε χθες το βράδυ τη στιγμή που η 40χρονη παραλάμβανε από το θύμα της το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: ertnews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ