Γ.Κεφαλογιάννης – Σ.Ζαχαράκη : Συνάντηση για τη στήριξη του θεσμού της οικογένειας στις Ένοπλες Δυνάμεις

 
δδ

Ενημερώθηκε: 29/07/24 - 16:34

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Συνάντηση για τη στήριξη του θεσμού της οικογένειας στις Ένοπλες Δυνάμεις, ένα πρόγραμμα που υλοποιεί το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, συζήτησαν κατά τη σημερινή τους συνάντηση για το σκοπό αυτό, οι συναρμόδιοι Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κυρία Σοφία Ζαχαράκη με τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη.

«Πραγματοποιούμε παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς πολιτικής για τη στήριξη της οικογένειας, την εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και την ουσιαστική ισότητα των φύλων» επισήμανε σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο  Facebook ο κ. Κεφαλογιάννης, χαρακτηρίζοντας την προαναφερθείσα συνάντηση ως «εξαιρετικά εποικοδομητική». Και πρόσθεσε: «Αναλύσαμε ακόμα τις προοπτικές εμβάθυνσης της συνεργασίας μας στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για το Δημογραφικό. Η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος συνιστά πρόκληση για την πατρίδα μας, ύψιστη προτεραιότητα και εθνική επιταγή για την κυβέρνηση. 

Στην μεγάλη αυτή προσπάθεια, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα βρίσκονται έμπρακτα στην πρώτη γραμμή».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ