Ολυμπιακός: Πιέζει για Βέλντε - Αναζήτηση για στόπερ

 
Ολυμπιακός: Πιέζει για Βέλντε - Αναζήτηση για στόπερ

Ενημερώθηκε: 17/07/24 - 09:06

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Λεχ Πόζναν για την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε.

Παρά τις απαιτήσεις των Πολωνών, που αξίωναν 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 24χρονου Νορβηγού εξτρέμ και τώρα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να πάρουν έστω 5, η αίσθηση, που υπάρχει στο λιμάνι, είναι πως ο παίκτης θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φως των Σπορ» αναφέρει ότι από την πλευρά του ο Ολυμπιακός πιέζει ασφυκτικά την ομάδα του Πόζναν και έχει για σύμμαχό του τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος επίσης πιέζει, ώστε να ρίξει τις απαιτήσεις της η πρωταθλήτρια του 2015, για να γίνει το deal και να μετακομίσει στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται σύντομα οριστικές εξελίξεις, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα.

Εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ταιριάζει στο ποδόσφαιρο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και έκανε αναφορά στα στατιστικά, που έχει κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Στη συνέχεια τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ιδιαίτερα δραστήριοι στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, εξετάζοντας την περίπτωση ενός νεαρού μεσοεπιθετικού, ενώ η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας ενδέχεται κατά το… ήμισυ να έρθει από εκεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ