Ελένη Βουλγαράκη: Στη θάλασσα μαζί με τον Φώτη Ιωαννίδη – Ποζάρουν αγκαλιά

 
κκ

Ενημερώθηκε: 15/07/24 - 18:37

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους. Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και έτσι το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει καλύτερο από το να περάσει χρόνο μαζί στη θάλασσα μαζί φυσικά με αγαπημένους του φίλους.

Μέσα από μία ανάρτηση στο instagram, την οποία έκανε ο γνωστός ποδοσφαιριστής, τον βλέπουμε σε χαλαρές στιγμές μαζί με τη ραδιοφωνική παραγωγό, σύντροφό του σε μία από τις παραλίες της “καυτής” Αττικής. Συγκεκριμένα, οι δύο τους μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς και έναν καλό τους φίλο βρέθηκαν σε ακτή της Βουλιαγμένης.

Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες δεν κρύβει τον έρωτα του και μάλιστα έγινε γνωστό, πως η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης πήραν την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης μαζί στη θάλασσα
Με λευκό μπικίνι και μαύρα γυαλιά ηλίου ποζάρει η ραδιοφωνική παραγωγός στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Βουλγαράκη πάντα περιποιημένη και εντυπωσιακή στα τηλεοπτικά πλατό, ωστόσο και αυτή η πιο απλή εμφάνισή της τράβηξε ξανά όλα τα βλέμματα!

Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης στη θάλασσα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ