Ισπανία-Γαλλία 2-1: Η βροντερή επιστροφή των Ισπανών - Τα highlights του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ισπανία-Γαλλία 2-1: Η βροντερή επιστροφή των Ισπανών

Ενημερώθηκε: 10/07/24 - 00:14

Τι κι αν η Γαλλία κατάφερε να πετύχει το πρώτο της γκολ σε καθαρή ροή παιχνιδιού; Τι κι αν η Γαλλία δεν είχε δεχθεί μέχρι σήμερα γκολ επίσης σε καθαρή ροή παιχνιδιού;

Αυτή η Ισπανία, μετά τη γηπεδούχο Γερμανία κατάφερε να «τουμπάρει» τους «μπλε» και να εξασφαλίσει απόλυτα δίκαια την παρουσία της στον τελικό του Βερολίνου στον τελικό της 14ης Ιουλίου.

Πρωταγωνιστής ήταν ο μόλις 16+ ετών εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ, που χάρη στο μαγικό γκολ που πέτυχε στο 21’ κατάφερε να φέρει το ματς σε ισορροπία πολύ γρήγορα μετά το τέρμα του Μουανί στο 9’ και με την ψυχολογία στα ύψη, τη δουλειά τέλειωσε ο έτερος πρωταγωνιστής αυτής της ομάδας, Ντάνι Όλμο.

Ο μέσος της Λειψίας με μια μαγική ενέργειά πάνω στον Τσουαμενί στο 25’ έγραψε το 2-1 (παρά την προσπάθεια του Κουντέ που ήταν ο τελευταίος που έκανε επαφή με την μπάλα) και η «φούρια ρόχα» έκλεισε εκεί το ματς.

Η Γαλλία δεν απείλησε ποτέ ουσιαστικά, πλήρωσε για πρώτη φορά στη διοργάνωση το γεγονός ότι δεν είχε εμπνεύσεις εκτός από τις ατομικές ενέργειες του Εμπαπέ και έτσι αποχαιρέτησε τη διεκδίκηση του τροπαίου στην ημιτελική φάση.

Πλέον, η Ισπανία, που είναι ξεκάθαρα το τεράστιο φαβορί, περιμένει αντίπαλο από την αναμέτρηση της Αγγλίας κόντρα στην Ολλανδία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ