ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ COPA AMERICA 2024 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΑΝΤ1+

 
ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ COPA AMERICA 2024 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΑΝΤ1+

Πηγή Φωτογραφίας:

Ενημερώθηκε: 09/07/24 - 18:33

Συγκινήσεις, μαγικές στιγμές, εντυπωσιακά γκολ, αλλά και μεγάλες ανατροπές είχαν οι προημιτελικοί του Copa America 2024, δίνοντας σκυτάλη στους ημιτελικούς αγώνες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωση της Αμερικής, που θα μεταδοθούν ζωντανά, την Τετάρτη 10 Ιουλίου και την Πέμπτη 11 Ιουλίου, από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, στο πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης, περιλαμβάνει ένα παραδοσιακό ντέρμπι της Νότιας Αμερικής και μία μονομαχία ενός ακλόνητου φαβορί με μια ομάδα έκπληξη. Ο αποκλεισμός της Βραζιλίας στα προημιτελικά ήταν ένα σοκ για το ποδόσφαιρο της αμερικανικής Ηπείρου και, πλέον, ο Μέσι και η παρέα του δείχνουν ικανοί να επαναλάβουν ό,τι πέτυχαν πριν από τρία χρόνια στο «Μαρακανά» του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ COPAAMERICA 2024 ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΔΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤ1 & ΑΝΤ1+

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

AΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΑΝΑΔΑΣ

Μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στα προημιτελικά, η Αργεντινή είναι μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του CopaAmerica, για δεύτερη συνεχή φορά. H «Aλμπισελέστε» λυτρώθηκε στα πέναλτι κόντρα στο Εκουαδόρ και βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρόκριση στον τελικό, όπου είχε βρεθεί και στην προηγούμενη διοργάνωση, το 2021. Από την άλλη πλευρά, οι Καναδοί, αφού έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στην πρώτη συμμετοχή τους σε CopaAmerica, θέλουν την πρόκριση στον τελικό. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στη φάση των ομίλων, όπου η Αργεντινή νίκησε σχετικά εύκολα με 2-0, όμως, ο ημιτελικός είναι μια διαφορετική ιστορία και θα μεταδοθεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 03:00 ζωντανά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ- ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει πάρει στις πλάτες του την Εθνική Κολομβίας και την έχει οδηγήσει στα ημιτελικά. Οι Κολομβιανοί έκαναν επίδειξη δύναμης στον προημιτελικό με τον Παναμά, όπου πέτυχαν 5 γκολ και παίζουν το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο ως τώρα. Ωστόσο, απέναντί τους αυτή τη φορά θα βρίσκεται η Ουρουγουάη, που άφησε εκτός τετράδας τους Βραζιλιάνους και δείχνει ικανή να σηκώσει το τρόπαιο, που έχει κατακτήσει συνολικά 21 φορές (τελευταία το 2011), λιγότερες μόνο από την Αργεντινή. Η αναμέτρηση θα προβληθεί την Πέμπτη, 11 Ιουλίου στις 03:00 ζωντανά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

Στις περιγραφές των ημιτελικών αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης και Γιώργος Ανανίδας. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, θα μπορούν να παρακολουθούν live και ondemand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPAAMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

COPAAMERICA 2024

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών αγώνων

Τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έρχονται στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+.

Μείνετεσυντονισμένοι!

#CopaAmericaGR
#CopaAmerica
#ant1tv
#ant1plus

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ