Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 21 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
42

Ενημερώθηκε: 20/06/24 - 21:30

Ζώδια: Κατάλληλη μέρα για να βάλουμε μία σειρά τα θέματα που μας απασχολούν, όχι απαραίτητα να βρεθούν λύσεις, αλλά να νιώσουμε γνώστες των καταστάσεων. 

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η Παρασκευή είναι αρκετά πολύπλοκη μέρα, με ψυχολογικά παιχνίδια που σας ανεβάζουν και την αμέσως επόμενη στιγμή σας εξουθενώνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, είναι πολλά μαζεμένα θέματα που σας δημιουργούν εκνευρισμό, αλλά δυστυχώς ο τρόπος να αντιδράτε με απόλυτο τρόπο, τώρα θα αποδειχθεί λάθος και επικίνδυνος. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, στο ζώδιο σας έχει παραμείνει ο Δίας και αυτό σαν γεγονός σας βοηθά να απομακρύνετε τα σύννεφα που σας χαλάνε την μέρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας βρίσκονται ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη, ενισχύοντας τις προσωπικές σας ανάγκες και ενεργοποιώντας κάθε τι που σας δίνει χαρά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε μία τάση να στεναχωριέστε με μικρά και ασήμαντα πράγματα, αλλά ευτυχώς η διάρκεια αυτής της εσωτερικής σας αναστάτωσης θα κρατήσει πολύ λίγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, μία μικρή αναστάτωση θα την έχετε, ενώ οι άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον θα χρειαστούν την δική σας παρουσία για κάποιο σημαντικό τους πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ

Μηνύματα που δεν θα διαβαστούν, ή μετακινήσεις που την τελευταία στιγμή κάτι θα τις αποτρέψει, είναι ένα σημαντικό μέρος της Παρασκευής. Γενικότερα θα έχετε την τάση να βλέπετε με απαισιοδοξία την ροή των γεγονότων. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται σε πολύ γρήγορο βαθμό και τα έξοδα που θα δημιουργηθούν σήμερα, σίγουρα θα σας αναστατώσουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η Σελήνη ακόμη μέσα στο δικό σας ζώδιο, επαναφέρει σκέψεις, προβληματισμούς, οικογενειακές καταστάσεις, που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας έχει μία έντονη ανησυχία, ενώ αύριο θα δεχθείτε την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο, μια στιγμή του Καλοκαιριού που σας δείχνει ένα μονοπάτι που θα πρέπει να περπατήσετε. Το πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι, θα εξαρτηθεί από το υπόλοιπο γενέθλιο ωροσκόπιο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους η κοινωνικότητα σας σήμερα θα σας φέρει ίσως και κάποια όχι και τόσο καλά γεγονότα. Φροντίστε τις όμορφες στιγμές να τις κρατήσετε περισσότερο στην καρδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, είναι καιρός να κάνετε την αυτοκριτική σας, ενώ θα βρείτε χρόνο να φροντίσετε τον χώρο σας. Η προσωπική σας ζωή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ