Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη φωτιά στη Βάρης Κορωπίου: Επί ποδός 155 πυροσβέστες και εναέρια μέσα

 
ωω

Ενημερώθηκε: 19/06/24 - 18:26

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη λεωφόρο Βάρης Κορωπίου όπου νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6) ξέσπασε φωτιά η εικόνα της οποίας σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία εμφανίζεται βελτιωμένη και εκφράζεται αισιοδοξία για την κατάσβεση των μετώπων.

Ωστόσο νωρίτερα, σπίτα παραδόθηκαν στις φλόγες ενώ η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση τριών σχολείων και του Ιππικού Ομίλου Βάρης.

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά παρουσιάζει μειωμένη ένταση και οι δυνάμεις που επιχειρούν έχουν ενισχυθεί περαιτέρω. Ειδικότερα, στο σημείο επιχειρούν 155 πυροσβέστες με 45 οχήματα και από αέρος 6 αεροσκάφη και 11 ελικόπτερα εκ περιτροπής.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε και ο δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης ο οποίος εκτίμησε ότι τις επόμενες ώρες θα είναι όλα καλύτερα.

«Τις επόμενες ώρες, θα πανε όλα καλύτερα, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη.
Δεν έχουμε πλήρη εικόνα, κάποια σπίτια έχουν υποστεί ζημιές», είπε ο δήμαρχος Κρωπίας μιλώντας στην ΕΡΤ.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει μπει σε αυλές σπιτιών και στον περιβάλλοντα χώρο επιχειρήσεων με το μέγεθος των ζημιών να μην είναι ακόμη γνωστό, ο απολογισμός του οποίου ωστόσο θα γίνει αφότου ολοκληρωθεί το έργο της κατάσβεσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ