Ανήλικος δολοφόνος του ISIS με αγγελικό πρόσωπο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ανήλικος δολοφόνος του ISIS με αγγελικό πρόσωπο

Ενημερώθηκε: 20/09/16 - 10:29

Νέο σοκαριστικό βίντεο του ISIS δείχνει ένα ξανθό αγόρι με αγγελικό πρόσωπο να κρατά όπλα και να αναγκάζεται να εκτελέσει εν ψυχρώ αιχμάλωτο κάπου στο Ιράκ. Το διάρκεια 15 λεπτών βίντεο πιστεύεται πως τραβήχτηκε πρόσφατα στη Μοσούλη, την οποία ελπίζουν να ανακαταλάβουν σύντομα οι ιρακινές δυνάμεις.

Τίτλος του βίντεο είναι "Αν επιστρέψετε, θα επιστρέψουμε 3" και περιέχει μια μακράς διάρκεια διήγηση για αεροπορικές επιδρομές.

Το βίντεο κορυφώνεται με τις εικόνες του ξανθού αγοριού, όχι μεγαλύτερου από 10, να τους δίνουν ένα βαρύ όπλο και να το αναγκάζουν να εκτελέσει, πυροβολώντας στο κεφάλι έναν αιχμάλωτο που φορά την γνωστή πια πορτοκαλί φόρμα. Σύμφωνα με το βίντεο, ο αιχμάλωτος ήταν κατάσκοπος και συνελήφθη στην Νινευί.

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από δίκτυα του ISIS στις 19 Σεπτεμβρίου. Τον περασμένο μήνα ένα άλλο φρικιαστικό βίντεο δείχνει πέντε παιδιά, το ένα από αυτά αποδείχθηκε πως ήταν ένας 12χρονος Βρετανός, να εκτελούν εν ψυχρώ αιχμαλώτους. Τον Ιανουάριο ο πεντάχρονος Ισα Ντέρ από την Βρετανία φαίνεται σε βίντεο του Ισλαμικού Κράτους να εκτελεί βάζοντας σε ένα αυτοκίνητο τους ακινητοποιμένους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα. Ο μικρός μαζί με την μητέρα του Γκρέις έχουν ενταχθεί στο ISIS.