Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Η ΜακΚέιλα δεν θα είναι εκεί

 
Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Η ΜακΚέιλα δεν θα είναι εκεί

Ενημερώθηκε: 07/08/16 - 15:00

Χρυσή Ολυμπιονίκης στο Λονδίνο στο σύνθετο ομαδικό της ενόργανης και η καλύτερη στον κόσμο στο άλμα, η ΜακΚέιλα Μαρόνι δεν θα βρίσκεται στο Ρίο με την αμερικανική αποστολή, γιατί έχει άλλες ασχολίες. Η 20χρονη γυμνάστρια δήλωσε πως "δεν είναι πια ερωτευμένη με την ενόργανη, αλλά με τη μουσική και την υποκριτική" και φρόντισε να το αποδείξει.

Με μια απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της, η 20χρονη ισχυρίζεται πως δεν "φούσκωσε" τα χείλια της αλλά ποιος την πιστεύει, ακολουθεί νέους δρόμους καλλιτεχνικούς. Μάλιστα εκτός από τα τραγούδια που γράφει ελπίζοντας ότι θα γίνει ο θηλυκός Drake, έκανε και σύντομες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές.

Η ΜακΚέιλα Μαρόνι έγινε ευρέως γνωστή και έκανε θραύση στο διαδίκτυο όταν κατά την απονομή των μεταλλίων στο άλμα «ξύνισε» τη μούρη της εκφράζοντας την απογοήτευσή της για την δεύτερη θέση. Η Μαρόνι δεν δίστασε να αστειευτεί και παρουσία του προέδρου καθώς πόζαραν με την «ξυνισμένη» έκφραση. «Μόλις έκανα την... όχι ενθουσιώδη έκφραση μαζί με τον πρόεδρο;», έγραψε η ίδια στο λογαριασμό της στο twitter ποστάροντας και την σχετική φωτογραφία για επιβεβαίωση.