'Οταν μια αρχιτέκτονας γίνεται ζαχαροπλάστης...

 
'Οταν μια αρχιτέκτονας γίνεται ζαχαροπλάστης...

Ενημερώθηκε: 10/09/16 - 16:32

Τι συμβαίνει όταν μια αρχιτέκτονας τρελαίνεται να φτιάχνει γλυκά; Θαύματα και μικρά αριστουργήματα συμβαίνουν δια χειρός Ντινάρα Κάσκο

Η Ουκρανή σεφ της ζαχαροπλαστικής συνδυάζει τα γλυκά της με γεωμετρικές φόρμες και αρχιτεκτονικά σχέδια. Προσεγγίζει τις τούρτες σαν να είναι κτίρια και δημιουργεί μοναδικά πράγματα. "'Εχω πολλές ιδέες και δεν τις έχω πραγματοποιήσει ακόμα. Πειραματίζομαι. Δεν θέλω να μιμούναι άλλους. Θέλω να δημιουργώ πάντα κάτι καινούργιο", δηλώνει.

Το μόνο πρόβλημα; Οι τούρτες της είναι τόσο υπέροχες που δεν θέλεις να τις φας.