Ο Έκτορας Μποτρίνι παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό περιοδικό και μίλησε για σόου που παρουσιάζει, αλλά και το MasterChef.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:
Αν μπορούσατε, ποια συμβουλή θα δίνατε στους επίδοξους μάγειρες αυτού του τόπου;
«Να ξεκινήσουν τις γνώσεις τους από την αρχή. Από το Α και να φτάσουν στο Ω. Για παράδειγμα, πολλοί δεν ξέρουν να μαγειρεύουν κοτόπουλο στο φούρνο, αλλά ξέρουν πως να φιλετάρουν μια ελιά».
«Master Chef» παρακολουθείτε;
«Ναι, όχι, όμως όσο τις περισσότερες σεζόν. Μου αρέσει πάντως».
Διαφορετικό project από αυτό του Hell’s Kitchen;
«Το Hell’s Kitchen είναι διαφορετικό και εγγυημένη συνταγή, καθώς παίζεται σε πολλές χώρες με απόλυτη επιτυχία. Εμείς, θα είμαστε ένα κανονικό εστιατόριο».
Έχουν δίκιο τελικό όσοι λένε πως ο Έκτορας Μποτρίνι είναι ιδιαίτερα αυστηρός, ίσως και κακός ορισμένες φορές;
«Είμαι απλά ο εαυτός μου τι να σας πω. Νομίζω όμως πως όταν μπαίνω στην κουζίνα μπαίνει μαζί μου και ο διάβολος».