Μία λαχταριστή συνταγή, αυθεντικό «tiramisu» από την Τεργέστη, ετοίμασε ο σεφ στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη».
Υλικά: 500 γρ. αλέυρι για ψωμί 12 γρ. αλάτι 7 γρ. μαγιά 30 γρ. ελαιόλαδο 300 γρ. νερό Επιπλέον ελαιόλαδο για το ταψί Σάλτσα τομάτας 30 γρ. ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο 2 κ.γ. ρίχανη 1/2 κ.γ. μπούκοβο 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη 1 κ.γ. κρεμμύδι σκόνη 750 γρ. κονσέρβα τομάτα 150 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα 60 γρ. παρμεζάνα 60-80 γρ. πικάντικο σαλάμι Νάπολης κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες.