Red velvet σοκολατένιος κορμός

 
Red velvet σοκολατένιος κορμός

Ενημερώθηκε: 23/12/22 - 11:37

Ο pastry chef, Ευάγγελος Χασιώτης, δημιουργεί το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό, red velvet σοκολατένιο κορμό!

Για το παντεσπάνι θα χρειαστούμε: 4 αυγά 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. κονιάκ Αν επιθυμούμε σοκολατένιο βάζουμε και 2 κ.σ. κακάο Αν θέλουμε red velvet βάζουμε 4-5 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής

Για την κρέμα: 1 λίτρο φυτική σαντιγί 30 γρ. κονιάκ Αν επιθυμούμε σεράνο προσθέτουμε 3 κ.σ. κακάο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ