Επιχείρηση...μπριζόλα! Είναι πολύ δύσκολο να πετύχουμε την τέλεια μπριζόλα, για αυτό, συγκεντρώσαμε τις τέλειες συμβουλές μαγειρέματος για να μην πείτε την επόμενη φορά που θα φάτε μπριζόλα: "Ήθελε λίγο ακόμα"!
Τα 9 βασικά μυστικά για την τέλεια μοσχαρίσια μπριζόλα σπίτι σας, είναι:
1. Σιτεμένο κρέας = γευστικό και μαλακό
2. Επιλογή του κατάλληλου κρέατος για ψήσιμο
3. Προετοιμασία: στέγνωμα και ανάπαυση σε θερμοκρασία δωματίου
4. Αλάτισμα μετά, όχι πριν το ψήσιμο
5. Δυνατή φωτιά, λίγο λάδι και λαβίδα
6. Γύρισμα κάθε 30"
7. Θερμόμετρο κρέατος
8. Ανάπαυση του κρέατος για 6 λεπτά
9. Κόψιμο & Σερβίρισμα
Kαλή επιτυχία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: