Οσομπούκο κοκκινιστό με δαμάσκηνα από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά: 1,5 κιλό οσομπούκο σε κομμάτια, 5 εκατοστά το κάθε ένα, σε θερμοκρασία δωματίου, 4 στικ σέλερι, 1 μεγάλο καρότο, 1½ ξερό κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, 80 γρ. ελαιόλαδο, 80 γρ. αποξηραμένα δαμάσκηνα, 100 γρ. μανιτάρια λευκά, 100 γρ. κρασί κόκκινο, 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας, 400 γρ. ντομάτα κόν κασέ, 1 λίτρο ζεστό ζωμό ή νερό, 3 κ.σ. αλεύρι γ. ο. χ., Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 κλωνάρι δεντρολίβανο, ¼ ματσάκι μαϊντανό, 1 λεμόνι το ξύσμα. Υλικά για τον πουρέ: 1 κιλό παστινάκι, 1.400 γρ. γάλα 3,5%, 1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι, 100 γρ. βούτυρο, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι.