Λουκουμάδες μπακαλιάρου με σκορδαλιά από ψητό σκόρδο από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Για τους λουκουμάδες μπακαλιάρου: 1 κιλό Μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο, 330 γρ. Μπύρα, 200 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ., 1 κ.γ. Κόρν φλάουρ, 1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ, 2 Φρέσκα κρεμμύδια, 1/2 Ματσάκι άνηθο, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι, Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για τη σκορδαλιά: 500 γρ. Πατάτες, 150 γρ. Ελαιόλαδο, 5 Σκελίδες σκόρδο, ακαθάριστες, 40 γρ. Ξίδι λευκό, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σαλάτα με παντζάρια: 6 Παντζάρια, 150 γρ. Baby ρόκα, 50 γρ. Baby σπανάκι, 2 Φρέσκα κρεμμύδια, 2 κ.σ. Ξίδι, 2 κ.σ. Καρύδια, 4 κ.σ. Ελαιόλαδο, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι