Λαζάνια στο φούρνο με σπανάκι και ρικότα

 
Λαζάνια στο φούρνο με σπανάκι και ρικότα

Ενημερώθηκε: 07/10/21 - 14:32

Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει λαζάνια στο φούρνο με σπανάκι και ρικότα.

Υλικά για τη γέμιση: 650γρ. ρικότα, 2 κιλά φρέσκο σπανάκι ψιλοκομμένο, 60γρ. φρέσκο βούτυρο, ½ λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2σκ. σκόρδο, 150γρ. παρμεζάνα, 2 μεγάλα αυγά, ½ κ.γλ. φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι

Υλικά για την σύνθεση: 20 ξερά λαζάνια, 4 κούπες μπεσαμέλ, 200γρ. παρμεζάνα τριμμένη, 30γρ. φρέσκο βούτυρο κομμένο σε μικρούς κύβους.