Γιουβαρλάκια με μανιτάρια αντί κιμά

 
Γιουβαρλάκια με μανιτάρια αντί κιμά

Ενημερώθηκε: 26/10/22 - 13:02

Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει vegetarian γιουβαρλάκια με μανιτάρια αντί κιμά.

Υλικά: 500 γρ. μανιτάρια 220. γρ ρύζι 3 καρότα 2 κρεμμύδια ξερά 10 φύλλα άνηθο 1/2 ματσάκι δυόσμο 3 φέτες ψωμί τριμμένο 1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ. 500 ml νερό 2 κ.σ. κορν φλάουρ 1 κ.γ. κύμινο 1/4 κ.γ. μπούκοβο 1 κύβο λαχανικών 2 κ.σ. ταχίνι 3 λεμόνια Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ