Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Γιώργος Τσούλης στην κουζίνα της «Ελένης». Γιουβαρλάκια γαλοπούλας!
Υλικά: 1/2 κιλό κιμά γαλοπούλας 150 γρ. ρύζι γλασέ 1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο 1 αυτό medium 1/4 του μάτσου άνηθο, ψιλοκομμένο 2 κ.σ. πάπρικα καπνιστή 1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη 5 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Αλεύρι γ.ο.χ., για το πασπάλισμα