Μια εβδομάδα γεμάτη σοκολάτα θα λάβει χώρα στο εστιατόριο 1055 του Regency Casino Mont Parnes. Η μοναδική θέα σε όλη την Αθήνα συνδυάζεται με τις μαγευτικές γεύσεις της σοκολάτας σε μια εβδομάδα γλυκιάς γευσιγνωσίας από τις 23/1 έως και τις 29/1.
Σε ένα χώρο υψηλής γαστρονομίας και πρωτοποριακών γεύσεων, θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε λαχταριστά επιδόρπια βασισμένα στη σοκολάτα όπως σοκολατάκια με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, μπράουνις με λευκή σοκολάτα και μπάρες με φεγεντίνη και σοκολάτα.
Οι σοκολατένιες γεύσεις όμως δεν θα περιοριστούν στον μπουφέ με τα επιδόρπια. Οι σοκολατένιες νότες θα επεκταθούν και στον μπουφέ με τις σαλάτες και τα κυρίως πιάτα. Ο σεφ Γιάννης Κίτσαλης και η ομάδα του τολμούν για ακόμα μια φορά προσθέτοντας στον μπουφέ σαλάτες και κυρίως πιάτα αρμονικά συνδυασμένα με σοκολατένιες πινελιές.
Μέσα σε αυτή τη μοναδική εβδομάδα γεύσεων, οι επισκέπτες του 1055 θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη ζωηρή φαντασία του σεφ με σαλάτες όπως σπανάκι με προσούτο πεπόνι σε βινεγκρέτ από σοκολάτα και ρόδια και πανδαισία μαρουλιών με γαρίδες σε σάλτσα αστακού με λευκή σοκολάτα.
Στα κυρίως πιάτα, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε μεταξύ άλλων, ψητό χοιρινό μαρινέ με τσίπουρο, δαμάσκηνα και μαύρη σοκολάτα, χοιρινό μπρεζέ με πικρή σοκολάτα και φρούτα του δάσους και λαυράκι με μπέικον και σάλτσα σοκολάτας με lime.
Στο... «Φουλ της Σοκολάτας», προετοιμαστείτε για εκλεπτυσμένες γεύσεις υψηλής γαστρονομίας συνδυασμένες άψογα με γλυκές νότες σοκολάτας που θα προκαλέσουν κύματα συγκίνησης και στον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.