Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η περιοχή του Παλαιοχωρίου, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής δύο άτομα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένα μετά από έκρηξη.
H κατάστασή τους κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τους κρατήσουν στη ζωή.
Οι πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com τα δύο άτομα βρίσκονταν στην περιοχή προκειμένου να καταστρέψουν κατασχεμένο εκρηκτικό υλικό.
Οι τραυματίες, οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή όταν το βλήμα εξερράγη, φέρουν σοβαρά τραύματα, ενώ οι Αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του περιστατικού.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι τραυματίες είναι τρεις, δύο στρατιωτικοί και ένας αστυνομικός και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Είχαν μεταβεί για προγραμματισμένη καταστροφή κατασχεμένου υλικού και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για πυροτεχνουργό της ΕΛ.ΑΣ. και δύο στελέχη της 117 Πτέρυγας Μάχης.
Οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.
Πηγές: patrisnews, ilialive.gr,