ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1-2: Κρητικό γλέντι μέσα στην Τούμπα!

 
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1-2: Κρητικό γλέντι μέσα στην Τούμπα!

Πηγή Φωτογραφίας: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 27/10/24 - 23:56

Ο ΟΦΗ πέτυχε μία σπουδαία νίκη μέσα στην Τούμπα, ανατρέποντας το σκορ και επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-1, αποτέλεσμα που τον υποχρεώνει να εγκαταλείψει την κορυφή της Stoiximan Super League.

Σε ένα ματς γεμάτο ένταση και ανατροπές, οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν κάθε ευκαιρία, δείχνοντας πάθος και αποφασιστικότητα για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό, όταν ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ έξω από την περιοχή, γράφοντας το 1-0 και δίνοντας ώθηση στην ομάδα του. Η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε, με χαμένες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ και ένα ακυρωθέν τέρμα του Τισουντάλι στο 49ο λεπτό, όταν το VAR έδειξε πως ο Μαροκινός ήταν οριακά εκτεθειμένος.

Ωστόσο, ο ΟΦΗ δεν έμεινε πίσω και κατάφερε να βρει τις λύσεις με τον προπονητή Βλάνταν Ράσταβατς να πραγματοποιεί καθοριστικές αλλαγές. Ο Σαλσέδο, που μπήκε ως αλλαγή, αναδείχθηκε «χρυσός» για την ομάδα του, καθώς στο 77’ έφτιαξε τη φάση για τον Φούντα που ισοφάρισε σε 1-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος ο Σαλσέδο εκμεταλλεύτηκε μια ασταθή επέμβαση του Κοτάρσκι, διαμορφώνοντας το 2-1 και δίνοντας το προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Η νίκη αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τον ΟΦΗ, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την πορεία του, ενώ για τον ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα αφήνει προβληματισμό, με την ανάγκη να επανέλθει άμεσα στις νίκες για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ