Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-0: «Αστεράτο» χαστούκι

 
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 1-0: «Αστεράτο» χαστούκι

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI SPORTS

Ενημερώθηκε: 27/10/24 - 19:17

Η κακή παράδοση για τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη συνεχίστηκε, με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν μια απρόσμενη ήττα από τον Αστέρα με 1-0, αποτέλεσμα που προσθέτει επιπλέον πίεση στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Παρά την έντονη επιθετική τους δραστηριότητα, οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, ενώ ο Αστέρας έδειξε αξιοσημείωτο πάθος και αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντας το πρώτο του τρίποντο στην έδρα του έπειτα από εννέα μήνες.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γιαμπλόνσκι στο πρώτο ημίχρονο, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Τρίπολης. Στη συνέχεια, ο Τσιντώτας αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή για τους Αρκάδες, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές αποκρούσεις που κράτησαν ανέπαφη την εστία του. Ο Αστέρας, με αυτή τη νίκη, πανηγύρισε και την πρώτη του επιτυχία απέναντι στον Ολυμπιακό μετά από το 2014, προσθέτοντας ακόμη ένα ιστορικό στοιχείο σε αυτή τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός, παρά τις 19 τελικές προσπάθειες και τις ευκαιρίες του, με κυριότερες τις προσπάθειες των Ελ Κααμπί και του δοκαριού που σταμάτησε ένα πιθανό γκολ, δεν κατάφερε να βρει τη λύση απέναντι στην άμυνα του Αστέρα. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που έφτασε τους 13 βαθμούς, είχε επίσης τη δική της ατυχία με δοκάρι σε προσπάθεια του Μακέντα, αλλά κράτησε το προβάδισμα ως το τέλος.

Η απώλεια βαθμών αφήνει τον Ολυμπιακό στους 15 βαθμούς και προβληματίζει το τεχνικό επιτελείο, που καλείται να βρει λύσεις ώστε να βελτιωθεί η επιθετική αποτελεσματικότητα της ομάδας σε μια σεζόν που οι απαιτήσεις παραμένουν υψηλές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ