Μάλμε-Ολυμπιακός 0-1: «Θρύλος» στη Σουηδία

 
Μάλμε-Ολυμπιακός 0-1: «Θρύλος» στη Σουηδία

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 25/10/24 - 00:10

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη φάση των ομίλων του Europa League, επικρατώντας της Μάλμε με 1-0 στο ELEDA Stadion, σε ένα παιχνίδι για την 3η αγωνιστική που αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην ευρωπαϊκή πορεία των "ερυθρολεύκων".

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 30ο λεπτό, αξιοποιώντας την εξαιρετική ασίστ του Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, διατηρώντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ στο δεύτερο μέρος έκλεισε αποτελεσματικά τους διαδρόμους προς την εστία του, κρατώντας τη Μάλμε μακριά από μεγάλες ευκαιρίες.

Παρά το χαμένο πέναλτι του Ελ Κααμπί στο 83ο λεπτό, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, καταφέρνοντας να κρατήσει το πολύτιμο τρίποντο, που τη φέρνει πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Με τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός έφτασε τους έξι βαθμούς και ανέβηκε στη 12η θέση της League Phase, μόλις έναν βαθμό πίσω από την πολυπόθητη οκτάδα που οδηγεί απευθείας στους 16 της διοργάνωσης.

Το επόμενο κρίσιμο ευρωπαϊκό ραντεβού για τους "ερυθρόλευκους" είναι προγραμματισμένο για τις 7 Νοεμβρίου, όταν θα υποδεχθούν τη Ρέιντζερς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε έναν αγώνα που ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστικός για την πορεία τους στη διοργάνωση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ