Nations League: Η βαθμολογία του ομίλου - Έτσι βγαίνει πρώτη η Εθνική

 
Nations League: Η βαθμολογία του ομίλου - Έτσι βγαίνει πρώτη η Εθνική

Ενημερώθηκε: 13/10/24 - 23:53

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται μία ανάσα από την απόλυτη επιτυχία, καθώς χρειάζεται μόλις έναν βαθμό απέναντι στην Αγγλία για να εξασφαλίσει την άνοδο στη League A του επόμενου Nations League.

Με τη νίκη της επί της Ιρλανδίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 2-0, η Ελλάδα σφράγισε το τρίποντο που τη φέρνει πιο κοντά στην κορυφαία κατηγορία της διοργάνωσης.

Το επερχόμενο ματς με την Αγγλία στις 14 Νοεμβρίου έχει τεράστια σημασία, καθώς ακόμη και μια ισοπαλία θα αρκεί για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο. Αν οι διεθνείς δεν ηττηθούν από τα «τρία λιοντάρια», θα διατηρήσουν το προβάδισμα των τριών βαθμών, έχοντας παράλληλα το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας με τους Άγγλους, καθώς τους είχαν νικήσει στον πρώτο γύρο. Έτσι, η Ελλάδα θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας με μόλις μία αγωνιστική να απομένει.

Οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις του ομίλου είναι κρίσιμες, με την Εθνική να υποδέχεται την Αγγλία στο ντέρμπι κορυφής, ενώ η Ιρλανδία θα φιλοξενήσει τη Φινλανδία. Τρεις ημέρες αργότερα, στις 17 Νοεμβρίου, η Ελλάδα θα ταξιδέψει στη Φινλανδία για να ολοκληρώσει την πορεία της στον όμιλο, ενώ η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία.

Η βαθμολογία του ομίλου μετά από 4 αγωνιστικές:

  1. Ελλάδα 9-1, 12 βαθμοί
  2. Αγγλία 8-3, 9 βαθμοί
  3. Ιρλανδία 2-7, 3 βαθμοί
  4. Φινλανδία 2-10, 0 βαθμοί

Η πορεία της Εθνικής έως τώρα δείχνει μια ομάδα έτοιμη για την υπέρβαση. Το μεγάλο ματς της 14ης Νοεμβρίου με αντίπαλο την Αγγλία θα κρίνει πολλά, με την ελληνική ομάδα να έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία και να προαχθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ