Κέρκυρα: 27χρονη κατηγορεί τη μητέρα της για σεξουαλική εκμετάλλευση όταν εκείνη ήταν 12 ετών

 
sss

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 11/10/24 - 19:48

Την ίδια της τη μητέρα κατηγορεί μία 27χρονη από την Κέρκυρα, καθώς υποστηρίζει ότι εκείνη την εξέδιδε από την ηλικία των 12 ετών.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια του νησιού, με τη μητέρα του κοριτσιού να αρνείται κάθε κατηγορία σε βάρος της, ενώ στρέφει τα βέλη της στην κόρη της.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι όλες αυτές οι κατηγορίες είναι ένα σενάριο που έπλασε στο μυαλό της η 27χρονη γυναίκα. Μάλιστα, αναφέρει ότι η κόρη της την εκδικείται, καθώς όταν ήταν μικρή αναγκάστηκε να την αφήσει σε ίδρυμα επειδή δεν μπορούσε να τη μεγαλώσει.

Η 27χρονη ζητεί δικαίωση

Πλέον οι δύο γυναίκες έχουν στραφεί η μία εναντίον της άλλης και το χάσμα ανάμεσά τους δεν πρόκειται να γεφυρωθεί. Η 27χρονη, μιλώντας στο MEGA, ζήτησε «δικαίωση για όλα αυτά που έχω περάσει όταν ήμουν 12 χρόνων».

Μητέρα και κόρη σήμερα βρέθηκαν αντιμέτωπες ενώπιον δικαστών μετά το βούλευμα που παρέπεμψε τη μητέρα στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού. Εκεί ακούστηκαν και πάλι οι βαριές κατηγορίες, πως η μητέρα έφερνε άνδρες να βιάζουν τη μικρή για 50-100 ευρώ.

Η μητέρα υπεραμύνθηκε της αθωότητάς της, όπως άλλωστε έκανε και μιλώντας στο MEGA για την πολύκροτη υπόθεση.

«Είμαι αθώα, αρνούμαι τις κατηγορίες της», υποστηρίζει η μητέρα του κοριτσιού. Η δίκη πήρε αναβολή για την Τρίτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ