Υπόθεση Diddy: Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν 100 συσκευές με αποδεικτικό υλικό εναντίον του ράπερ

 
sss

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 11/10/24 - 16:48

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση του Sean Diddy ήρθαν στο φως, καθώς οι εισαγγελείς αποκάλυψαν πως έχουν στην κατοχή τους νέα δεδομένα για τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από τις έρευνες που είχαν γίνει στο σπίτι του νωρίτερα φέτος.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Έμιλι Τζόνσον, βοηθού εισαγγελέα στις ΗΠΑ, κατασχέθηκαν 96 συσκευές κατά τη διάρκεια της έρευνας τόσο στις κατοικίες του Diddy στο Μαϊάμι και στο Λος Άντζελες όσο και σε έναν ιδιωτικό αερολιμένα του στη Φλόριντα. Προστέθηκαν ακόμη 4 συσκευές (ανεβάζοντας τον αριθμό στις 100) με τη σύλληψή του τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με την Τζόνσον, οι συσκευές περιείχαν περισσότερα από 90 terabyte δεδομένων, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως «εξαιρετικά σημαντικά».

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο δικαστής Αρούν Σουμπραμανιάν όρισε την 5η Μαΐου 2025 ως ημερομηνία της δίκης. Επίσης, αποφάσισε ότι ο Diddy θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τη δίκη του, μετά την τρίτη αποτυχημένη αίτησή του για εγγύηση αυτή την εβδομάδα.

Γιατί κατηγορείται

Σημειώνεται πως ο Diddy συνελήφθη στις 16 Σεπτεμβρίου με κατηγορίες περί κακοποίησης, απειλών και πως εξανάγκαζε γυναίκες να ικανοποιούν με τη βία τις σεξουαλικές του επιθυμίες, με τις κατηγορίες να χρονολογούνται από το μακρινό 2009.

«Είμαστε απογοητευμένοι από την απόφαση να προχωρήσει μια άδικη δίωξη του κ. Combs από την Εισαγγελία των ΗΠΑ», δήλωσε ο δικηγόρος του, Μαρκ Ανίφιλο, στο Us Weekly. «Ο Diddy είναι ένα μουσικό είδωλο, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, στοργικός οικογενειάρχης και φιλάνθρωπος, που έχει περάσει τα τελευταία 30 χρόνια χτίζοντας μια αυτοκρατορία, αγαπώντας τα παιδιά του και υποστηρίζοντας την αφροαμερικανική κοινότητα».

Η δήλωση συνεχίζει: «Δεν είναι τέλειος άνθρωπος, αλλά δεν είναι εγκληματίας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την έρευνα, μετακόμισε εθελοντικά στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα εν αναμονή των κατηγοριών. Σας παρακαλούμε να μη βγάλετε συμπεράσματα μέχρι να παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία. Αυτές είναι οι πράξεις ενός αθώου ανθρώπου που δεν έχει τίποτα να κρύψει και ανυπομονεί να καθαρίσει το όνομά του στο δικαστήριο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ