Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 07/10/24 - 01:05


Ζώδια: Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Τοξότη, μία θέση που μας γεμίζει αισιοδοξία, αλλά θα υπάρξουν επίσης μέσα στις επόμενες 2 μέρες, ένα έντονο κύμα δυσαρέσκειας. Γενικότερα είναι μέρα που μπορούμε να προσηλωθούμε, σε μία από τις υποθέσεις μας. 

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς οι συνθήκες που ακόμη βρίσκεστε, δεν είναι οι πιο εύκολες. Η επιρροή της Έκλειψης Ηλίου στις 2/10 είναι ακόμη ενεργή και εσείς καλείστε να τακτοποιήσετε τις σχέσεις σας, να αναθεωρήσετε και να βάλετε σε σειρά κάποιες προσωπικές σας ανάγκες.  

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σας θα έχει μία έντονη συναισθηματική κατάσταση σε ενέργεια. Βρίσκεστε απέναντι σε καταστάσεις που πρέπει άμεσα να λύσετε και έχουν να κάνουν με την συναισθηματική σας ζωή, αλλά και τα οικονομικά σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε να έχετε σήμερα την προσοχή σας στραμμένη στις σχέσεις σας και τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων. Ίσως να τους έχετε παραμελήσει αυτό το διάστημα και να εισπράξετε τα παράπονα τους.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, μην αφήσετε την κούραση να σας κάνει κακότροπους και έντονα ανασφαλείς με τους άλλους. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν δυσκολίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. 

ΛΕΩΝ

Είναι κάποιες στιγμές που η κούραση σας εξαντλεί ψυχολογικά, αλλά και σωματικά. Φροντίστε να κάνετε τις οποιεσδήποτε υποχρεώσεις σας με ηρεμία, δεν κερδίζετε απολύτως τίποτα αν έχετε εκνευρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καλή μέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, με τους οικείους σας, αλλά και έναν επαγγελματικό σας χώρο. Φροντίστε να κάνετε πράγματα που θα σας χαλαρώσουν και θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια. 

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η Έκλειψη Ηλίου που έγινε στις 2/10 καθορίζει ακόμη τις καθημερινές σας ενέργειες, αλλά θα υπάρξουν σίγουρα και καταστάσεις που θα σας δείξουν λύσεις σε βασικούς προβληματισμούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η ανησυχία σας είναι διάχυτη σε πολλά πράγματα συγχρόνως, αλλά θα πρέπει να βάλετε μία σειρά σε βασικούς τομείς. Οι επόμενες μέρες θα σας ευνοήσουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η Σελήνη σήμερα περνά στο δικό σας ζώδιο, σας δίνει μία έντονη κινητικότητα, αλλά και επαφές με πολύ κόσμο. Κάτι θα αφήσετε πίσω σας και όλο αυτό θα σας φέρει καλύτερες συνθήκες στα συναισθηματικά σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, είναι μέρα μεγάλων ψυχολογικών αναστατώσεων, ή επαγγελματικών αναζητήσεων. Ανοίξτε την κοινωνική σας ζωή, που ίσως να υπάρξει κάποια νέα γνωριμία που θα σας δώσει καινούριες προοπτικές.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η εβδομάδα ξεκινά με καλές προοπτικές, ενώ είναι καιρός να βρεθείτε με πρόσωπα που είχατε ψυχραθεί για κάποιο λόγο. Η κοινωνική σας ζωή ανθίζει, αλλά συγχρόνως κάποιο γεγονός θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια.  

ΙΧΘΥΕΣ 

Η Σελήνη θα βρεθεί στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα έχετε μία έντονη επιθυμία για να κερδίσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, αλλά και να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα σας δώσουν την φροντίδα τους.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ