Καρδίτσα-Παναθηναϊκός 66-80: Άνετο ποδαρικό (ΒΙΝΤΕΟ)

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-d4oung5df4wh"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Καρδίτσα - Παναθηναϊκός 66-80 | HIGHLIGHTS","description":"Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης. ","thumbnailUrl":"https://imthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyNC8xMC8wNi8xNi8xMl8yMF82NzAyYjZlNDZiYmVkLmpwZw==/profile:playe

Πηγή Φωτογραφίας: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 06/10/24 - 20:24

Με άνετη νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Stoiximan GBL ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν νίκησε στο «ρελαντί» την Καρδίτσα με σκορ 80-66 στο «Γιάννης Μπουρούσης» και στρέφεται τώρα στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα (10/10, 21:15).

Παρόλο που οι γηπεδούχοι είχαν μερικά καλά διαστήματα στον αγώνα, σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ άνετο απόγευμα για το «τριφύλλι», που κατάφερε να κερδίσει χωρίς να αγχωθεί, αλλά και να δώσει «ανάσες» σε βασικούς παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ματίας Λεσόρ έπαιξε μόλις 11 λεπτά και ο Ντίνος Μήτογλου μόλις 13.

Κορυφαίος του ματς για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος έκανε... πάρτι στις δύο ρακέτες και ολοκλήρωσε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με 15 πόντους και 13 ριμπάουντ! Τρομερός ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με 16 πόντους και 3/4 τρίποντα, ενώ από 10 πόντους είχαν οι Γκραντ και Λεσόρ. Θετικός με 8 πόντους, 9 ριμπάουντ και ο Μήτογλου.

Από την Καρδίτσα, 11 πόντους και 6 ριμπάουντ είχε στο ντεμπούτο του ο Νέιτ Γουότσον, ενώ 10 πόντους μέτρησε ο Λεωνίδας Κασελάκης. Δεν έπαιξαν για τους νικητές οι Κώστας Αντετοκούνμπο (κάταγμα στον δεξιό αντίχειρα), Ιωάννης Παπαπέτρου (κάκωση στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού) και Μάριους Γκριγκόνις (ενόχληση στον αχίλλειο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ