Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 23 έως 29 Σεπτεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
σσσ

Ενημερώθηκε: 22/09/24 - 20:02

Ζώδια: Αυτή η εβδομάδα, ενισχύει το ήδη τεταμένο κλίμα που υπάρχει γύρω μας με τις δύο εκλείψεις, ενώ η πιθανότητα είναι σαφέστατα υπαρκτή, να δούμε έντονες αλλαγές, να αναθεωρήσουμε, να αποχωριστούμε και να ξεκινήσουμε νέους κύκλους στους τομείς που επηρεάζονται στο προσωπικό μας ωροσκόπιο.

Επίσης η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, κάνοντας την παρουσία της έντονη και ανατρεπτική στον σκοτεινό περιβάλλον που θα την φιλοξενήσει έως τις 17 Οκτωβρίου. Στις 26 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού, προετοιμάζοντας με την παρουσία του την Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Πολλές ειδήσεις, ανατροπές, αποκαθηλώσεις και ένα έντονο ειδησιογραφικό πακέτο θα μας απασχολήσουν, ενώ οι  πρωταγωνιστές των εξελίξεων θα είναι οι Κριοί και οι Ζυγοί.    

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο πιέσεων και αυτό σας τρώει πολύ από την ενέργεια σας. Η επόμενη έκλειψη που θα γίνει στον ζωδιακό σας άξονα, σας έχει βάλει σε μία διαδικασία να αναμετρηθείτε με κάποια πρόσωπα σημαντικά για σας και αυτό θα γίνει η αιτία να καθαρίσει το τοπίο των σχέσεων σας, επαγγελματικών ή συναισθηματικών. Τα πράγματα οδεύουν σε ένα απαραίτητο ξεκαθάρισμα που δεν υπάρχει περίπτωση να το αποφύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναθεωρήσεις πολλές σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση ότι προχωράτε σε μια νέα περίοδο για σας. Έχετε μάθει πλέον στις αλλαγές και αυτό σας γεμίζει με προσμονή και θάρρος για το καινούριο που έρχεται. Επειδή θα υπάρξουν αυτή και την επόμενη εβδομάδα επαγγελματικές αναθεωρήσεις, καλό είναι να είστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την περίοδο τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα. Έχετε πιεστεί αρκετά και νιώθετε ότι οι καταστάσεις έχουν υπερβεί τις αντοχές σας. Εκείνο που θα πρέπει επίσης να ρυθμίσετε είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους. Ίσως είστε αρκετά επιρρεπείς σε άτομα που διαβρώνουν την προσωπικότητα σας, ή σας αφήνουν μετέωρους σε στιγμές που πραγματικά τους έχετε ανάγκη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας πιέζει αρκετά, αλλά δημιουργεί επίσης μία έντονη αντιπαράθεση με τους άλλους. Δεν είστε ήρεμοι και όλο αυτό θα φανεί και στους διαπληκτισμούς που θα έχετε με το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και με επαγγελματικές αλλαγές που πιθανόν θα προέρθουν από εσάς τους ίδιους. Μία θετική προοπτική ξεκινά στα ερωτικά σας από τις αρχές της εβδομάδας, όπου η Αφροδίτη θα πλέει στα συμβατά νερά με τα δικά σας, ...αυτά του Σκορπιού.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας έχουν ταρακουνηθεί αρκετά, αλλά νιώθετε ότι οι καταστάσεις λειτουργούν αντίθετα με τις δικές σας επιθυμίες. Εκείνο που συμβαίνει αυτή την περίοδο στην ζωή σας, είναι ότι δεν είστε ευχαριστημένοι με τα θέματα που διαδραματίζονται στην καθημερινότητα σας. Γενικότερα οι συνθήκες δεν είναι καλές για να αντιμετωπίσετε το παρελθόν, όπως επίσης για να ανέβει η ψυχολογία σας, που πραγματικά έχει συρρικνωθεί αρκετά λόγο στρεσογόνων καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει κάπως κουρασμένους από την πρόσφατη έκλειψη, όπου συνεργασίες και σχέσεις έχουν υποστεί έντονες αλλαγές και εκκαθαρίσεις. Είναι αρκετά υγιές να απομακρύνεστε από πρόσωπα που σας δημιουργούν άρρωστες συνθήκες, ενώ θα έχετε μία έντονη επιθυμία να βρεθείτε σε νέους κύκλους ατόμων και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει αρκετή πίεση, ενώ οι επαγγελματικές και συναισθηματικές καταστάσεις θα σας δημιουργήσουν έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα σημαντικά για σας. Είναι επίσης η εβδομάδα που θα σας εγκαταλείψει η καθοριστική στήριξη που είχατε από την Αφροδίτη, κάτι που θα σας δημιουργήσει ένα είδος συναισθηματικού στρες. Η επερχόμενη έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σας, θα σας φέρει αντιμέτωπους με ότι πρέπει να ολοκληρώσετε, ή να εξαλείψετε.   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου με διάρκεια έως τις 17 Οκτωβρίου. Αυτή η περίοδος μπορεί να σας δώσει μία ευτυχισμένη και ανανεωτική χρονική στιγμή, με συναισθηματικές υπερχειλίσεις, φλερτ, νέες γνωριμίες και οικονομικές απολαβές. Επίσης, καλό είναι να απαλλαγείτε από τοξικές συμπεριφορές και σχέσεις, γιατί σας κρατάνε πίσω και δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιέζεστε πολύ το τελευταίο διάστημα και αυτό δεν σας ταιριάζει καθόλου. Είστε γεμάτοι με υποχρεώσεις και η προσωπική σας ζωή έχει αρχίσει και σας δημιουργεί έντονους κραδασμούς. Βέβαια ότι αλλάξει τώρα είναι για το δικό σας καλό, ενώ θα πρέπει να δείτε μία οικογενειακή υπόθεση με μεγαλύτερη επιμέλεια και να αφιερώσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο. Καλό είναι να αναβάλετε τα σημαντικά θέματα σας για αργότερα.    

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα θα οριοθετήσει καταστάσεις που τις είχατε συνέχεια σε αναμονή. Βρίσκεστε σε μία έντονη ανταγωνιστική περίοδο, με πρόσωπα που σας δυσκολεύουν την καθημερινότητα σας και σας ωθούν σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Επίσης πολύ σημαντικό για σας είναι ότι θα αποκαλυφθούν οι  εχθροί σας, κάτι που θα σας δώσει την δύναμη να τους αντιμετωπίσετε και γιατί όχι να τους νικήσετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας έχουν κουράσει αρκετά, ενώ θα πρέπει να βάλετε στην ζυγαριά τα έσοδα σας και τα έξοδα που κάνετε. Εδώ έχει χαθεί το μέτρο και θα χρειαστεί οπωσδήποτε να κάνετε σωστότερες κινήσεις για να μην βρεθείτε σε δυσάρεστη  κατάσταση. Επίσης μην αμελήσετε την υγεία σας και γενικότερα τον τρόπο που ασχολείστε με την φυσική σας υγεία και διατροφή.  

ΙΧΘΥΕΣ

Η τελευταία έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στο δικό σας ζώδιο, σας έχει πιέσει αρκετά και νιώθετε ευάλωτοι έναντι των καταστάσεων και των ατόμων που βρίσκονται κοντά σας. Η Αφροδίτη με το πέρασμα της στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας δώσει μία νότα αισιοδοξίας ικανή να αντιμετωπίσετε ανατροπές και φοβίες που αφορούν την προσωπική σας ζωή.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ