Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ddd

Ενημερώθηκε: 19/09/24 - 22:34

Ζώδια: Η Σελήνη από σήμερα θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, μία θέση που γεννά το πείσμα για την ύλη. Τα συναισθήματα έντονα με τάση να ασχοληθούμε περισσότερο με τα οικονομικά μας και τις υποχρεώσεις μας.

ΚΡΙΟΣ
Φροντίστε το επόμενο διήμερο τα οικονομικά σας και αφιερώστε χρόνο για να κάνετε κάποιες έξυπνες κινήσεις που θα σας επιφέρουν κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη από το μεσημέρι θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, ενισχύοντας τις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι τα γεγονότα δεν τα φέρνει μόνο ο δορυφόρος της Γης, αλλά ένα σωρό άλλες πλανητικές επιρροές, που κατευθύνουν τις ζωές μας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για σας τους Διδύμους, η μέρα σας είναι κάπως αγχωτική. Ίσως να αναλώνεστε πάνω σε παλιές καταστάσεις και να ψάχνετε να βρείτε λύσεις που αυτή την περίοδο δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για αυτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για σας τους Καρκίνους, η Σελήνη σήμερα θα ενισχύσει την κοινωνική σας πλευρά. Φροντίστε να κάνετε το βράδυ σας πιο ενδιαφέρον και να αφεθείτε στα βέλη του έρωτα.

ΛΕΩΝ
Για σας τους Λέοντες, οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας απασχολήσουν τις επόμενες 2 μέρες, αλλά πολύ πιθανό να βρεθείτε πολύ κοντά σε κάποιες κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σας τους Παρθένους, η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανανεώσει τις προσωπικές και πνευματικές σας ανησυχίες. Πολύ πιθανό να κάνετε κάποιο ταξίδι που θα είναι χρήσιμο για σας, εκτός από το να είναι ανανεωτικό.

ΖΥΓΟΣ
Για σας τους Ζυγούς, είναι πολύ πιθανό σήμερα να ασχοληθείτε με κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μην γίνεστε κουραστικοί στους άλλους με παράπονα και γκρίνιες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, ενισχύει τις προσωπικές σας σχέσεις και νιώθετε έτοιμοι για κάθε νέα γνωριμία και επαφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για σας τους Τοξότες, είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα μέρα, όπου τα εργασιακά θέματα θα έχουν την τιμητική τους. Το βράδυ θα έχετε μία κοινωνική πρόταση και σύντομα θα ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σας τους Αιγόκερους, η μέρα σας θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε την τάση της υπερβολής μέσα από το φαγητό και τις πολυέξοδες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οικογενειακές υποθέσεις σας απασχολούν έντονα. Πολύ πιθανό να έχετε μία μεγάλη ανησυχία για προσωπικό σας θέμα, που απασχολεί και πρόσωπα της οικογένειας σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Για σας τους Ιχθύες, είναι καλή μέρα για να μετακινηθείτε και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σας. Επίσης θα συναντήσετε κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, που μάλλον είχατε πολύ καιρό να δείτε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ