Σε βαθιά κρίση ο ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο η νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

 
κκ

Ενημερώθηκε: 18/09/24 - 10:26

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας στις 24 Νοεμβρίου. Αύριο συνεδριάζει εκ νέου η Πολιτική Γραμματεία, προκειμένου να συζητηθούν οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι για την ηγεσία.

Και ενώ το κλίμα παραμένει πολύ βαρύ στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρείται πολύ πιθανό μέσα στα επόμενο 24ωρα ο Στέφανος Κασσελάκης να ανακοινώσει τις αποφάσεις του με κατάθεση υποψηφιότητας για την προεδρία.

Πολύ πιθανές θεωρούνται οι υποψηφιότητες του Σωκράτη Φάμελλου και του Νικόλα Φαραντούρη, δεν είναι απίθανη υποψηφιότητα της Ρένας Δούρου, μόνο όμως ο Παύλος Πολάκης έως τώρα, έχει δηλώσει ευθέως ότι θα είναι υποψήφιος.

Με το ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στο κρισιμότερο σταυροδρόμι της ιστορίας του και τα όργανα του να αποφασίζουν τον οδικό χάρτη για τις εσωκομματικές κάλπες, η Όλγα Γεροβασίλη εκ των κορυφαίων στελεχών του κόμματος δεν απέκλεισε μιλώντας την επιστροφή στο μέλλον του Α. Τσίπρα σε ηγετικό ρόλο:

«Προφανώς και θα το ήθελα κάποια στιγμή να συμβεί. Δεν μπορώ να αποκλείσω ένα πολιτικό με τόσο μεγάλο ρόλο ο οποίος όμως μόλις πριν από ένα χρόνο αποχώρησε ο ίδιος. Δεν μπορεί να είναι κάτι που θα συμβεί αύριο το πρωί αλλά τι θα συμβεί στο μέλλον αντιλαμβάνεστε ότι δεν ξέρω ούτε για τον εαυτό μου».

Ταυτόχρονα η κ. Γεροβασίλη εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή την αμφισβήτηση της απόφασης της Κ.Ε: «Πλειοψηφικά ψηφίστηκε η μομφή. Μιλάει για κουκούλες , αντιλαμβάνεστε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για αυτή τη δουλειά και δεν έχει καμία σχέση με το χώρο μας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ