Τον απόλυτο τρόμο έζησε τουρίστρια που βιάστηκε από Τούρκο σε ξενοδοχείο της Αθήνας – Μετέφραζε τις χυδαιότητές του με google translate

 
δδδ

Ενημερώθηκε: 18/09/24 - 09:13

Τούρκος βιαστής με κάρτα ασύλου, επιτέθηκε σε 24χρονη τουρίστρια που ήρθε απο το Λονδίνο για διακοπές στην Αθήνα και μέσα σε ξενοδοχείο του κέντρου, ξέσπασε πάνω της τα κτηνώδη ένστικτα του, χρησιμοποιώντας μάλιστα τη στιγμή που τη βίαζε την εφαρμογή google translate, για να της «μιλάει», την ώρα που τη βίαζε, στη γλώσσα της, μεταφράζοντας τις χυδαιότητες του απο τα τουρκικά στα αγγλικά!

Ήταν δε, τόσο άγριος ο βιασμός της κοπέλας από τον Τούρκο με το google traslate, που η 24χρονη κατά την πράξη, ενώ επιχείρησε να προσποιηθεί ότι το απολάμβανε για να τελειώσει γρηγορα το μαρτύριο της, δεν τα κατάφερε και έκανε εμετό παρακαλώντας τον, να σταματήσει την κτηνωδία.

Όμως ο 35χρονος «βιαστής με τον μεταφραστή» απο τη γειτονική χώρα, που πάτησε το πόδι του την περασμένη Τρίτη στην Ελλάδα, πήρε κάρτα ασύλου και την Κυριακή, επιτέθηκε στο δύστυχο θύμα του, αδιαφορησε και συνέχισε το αποτρόπαιο έργο του.

Μετέφραζε με το google translate – «Ξέρω πως το θέλεις…»
Το αδιανόητο σκηνικό που αποκαλύπτει το newsit.gr, σημειώθηκε στις 20:50 της Κυριακής. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δικογραφία «η παθούσα (σ.σ αναφέρονται τα στοιχεία της και η μονιμη διεύθυνση κατοικίας στο Λονδίνο) ηλικίας 24 ετών, βρισκόταν σε ταράτσα ξενοδοχείου στην περιοχή της Αθήνας, όταν εμφανίστηκε ο δράστης και κάθισε δίπλα της. Έβγαλε το κινητό του και στο Google translate της έγραψε στα αγγλικά: “Πάμε κάτω, στο δωμάτιο μου, στο μπάνιο, είσαι πολύ όμορφη”, αλλά εκείνη του είπε ότι δεν ενδιαφέρεται. Τότε αυτός τράβηξε την καρέκλα του δίπλα της και προσπάθησε να βάλει το χέρι του κάτω από το σορτσάκι της και την φίλησε στο λαιμό. Εκείνη συνέχισε να λέει “όχι” και πως δεν ενδιαφέρεται για σεξ και αυτός της έλεγε συνέχεια να πάμε στο δωμάτιο του. Της είπε: “Ξέρω πως το θέλεις, ξέρω πως το θέλεις”».

«Όλα αυτά και στα έλεγε μέσω της εφαρμογής Google translate και όταν σηκώθηκε από την καρέκλα, την έπιασε από το χέρι και την οδήγησε στα κοινόχρηστα ντους του 2ου ορόφου του κτιρίου. Όταν μπήκανε στο μπάνιο, εκείνος διάλεξε μια ντουζιέρα την έβαλε μέσα και όταν εκείνη προσπάθησε να φύγει, την άρπαξε από τη μέση και την έβαλε πάλι μέσα στην ντουζιέρα. Έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχό του και πίεζε με το χέρι το κεφάλι της, προς το μόριο του για να του κάνει στοματικό σεξ. Εκείνη προσπαθούσε να αντιδράσει και τότε την γύρισε με την πλάτη σε αυτόν, κατάφερε να την λυγίσει ώστε να σκύψει προς τα μπροστά και τότε κατέβασε το σορτσάκι της και προσπαθεί να βάλει το μόριο του στον πρωκτό της χωρίς αποτέλεσμα. Η νεαρή, του φώναζε συνέχεια: “Τι κάνεις, τι κάνεις;” ενώ συνέχεια του έλεγε ότι δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί του και προσπαθούσε να φύγει.

Προσποιήθηκε οτι το απολάμβανε και έκανε εμετό
Η κοπέλα δεν καταφέρνει να ξεφύγει απο τα νύχια του Τουρκου βιαστή, που βρίσκεται στη χώρα μας με κάρτα ασύλου -η οποία συμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, εξεδόθη στις 10/9/2024 και λήγει στις 09/08/2026– και οι σκηνές που ακολουθούν είναι ανατριχιαστικές.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο αλλοδαπός «την ξάπλωσε με τη βία στο πάτωμα και έβάλε το μόριο του στον κόλπο της και άρχισε να την βιάζει. Εκείνη άρχισε να προσποιείται ότι της αρέσει γιατί ήθελε όλο αυτό να τελειώσει και έκανε ήχους ευχαρίστησης. Κατά τη διάρκεια του βιασμού της έκανε εμετό, ενώ ο δράστης ολοκλήρωσε μέσα στον κόλπο της».

«Εν συνεχεία ο δράσης αποχώρησε και η παθούσα εντόπισε υπάλληλο του ξενοδοχείου και από κοινού ενημέρωσαν την αστυνομία. Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί της Αμέσου Δράσεως, οι οποίοι κάθ’ υπόδειξιν της παθούσης, συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος βρισκόταν εντός του χώρου».

Πηγή: newsit.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ