Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Σπόραρ - Με Ουναΐ στην Τούμπα

 
Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Σπόραρ - Με Ουναΐ στην Τούμπα

Πηγή Φωτογραφίας: pao.gr

Ενημερώθηκε: 14/09/24 - 13:47

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, στις 20:30.

Ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο, κατέστρωσε τα σχέδιά του για την επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον Τζορτζ Μπάλντοκ όσο και τον νεοαποκτηθέντα Αζεντίν Ουναΐ στην αποστολή.

Ο Μπάλντοκ είναι πλέον έτοιμος να επανέλθει στη δράση, παρέχοντας μια πολύτιμη επιλογή στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Από την άλλη, ο Ουναΐ, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα κατά τη διάρκεια της διακοπής για τις εθνικές ομάδες, δείχνει έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του μετά από αρκετές προπονήσεις με το σύνολο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Άντρατζ Σπόραρ δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, καθώς έμεινε εκτός αποστολής, γεγονός που αλλάζει τα επιθετικά πλάνα του Παναθηναϊκού.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί, το πρόγραμμα περιλάμβανε rondo, ασκήσεις στα τελειώματα φάσεων, τακτική προσέγγιση και δουλειά στις στατικές φάσεις, ενώ η ομάδα ολοκλήρωσε με ανεβασμένη ψυχολογία την προετοιμασία της για το μεγάλο παιχνίδι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Μαξ, Ζέκα, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ