Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 14-5 Σεπτεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ddd

Ενημερώθηκε: 13/09/24 - 22:10

Ζώδια: Είναι ένα θετικό Σαββατοκύριακο, όπου οι συνθήκες θα βοηθήσουν να έχουμε ένωση δυνάμεων και να εξομαλυνθούν οι τυχόν διαφορές. Την Κυριακή στις 8.35, η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Δία, ευνοεί τις σχέσεις, τα οικονομικά και την θετική πλευρά της ζωής.

ΚΡΙΟΣ
Επιτέλους τα οικονομικά σας και γενικότερα τα συναισθήματα σας έχουν βρει την προσωπική σας γαλήνη, αν έχετε γεννηθεί 8, 9 και 10 Απριλίου. Γενικότερα μην αφήσετε στους εχθρούς σας να δρουν υπόγεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Για σας τους Ταύρους, οι συνθήκες αυτό το διήμερο είναι αισιόδοξες και θα κάνετε μία σημαντική γνωριμία, που μπορεί να είναι συναισθηματική, αλλά και φιλική. Οι επιθυμίες εκπληρώνονται αρκετά γρήγορα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εργασιακές υποθέσεις θα έχουν πρόοδο και ανάπτυξη. Μην αμελήσετε την Κυριακή να κάνετε μία δυνατή παρουσία στον κύκλο σας, θα έχετε σίγουρη επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για σας τους Καρκίνους, η οικογένεια θα σας στηρίξει υπερβολικά σε κάθε επαγγελματικό σας σχέδιο. Ίσως κερδίσετε κάποια χρήματα, ή θα πάρετε δώρα από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Οι συνθήκες αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι υπερβολικά καλές για να κάνετε νέες γνωριμίες. Ίσως θα έχετε κάποιες αισιόδοξες σκέψεις, που πιθανότατα θα πραγματοποιηθούν. Είστε χαρούμενοι με απλά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σας τους Παρθένους, το Σαββατοκύριακο θα σας δώσει στιγμές εφορίας και καλής διάθεσης. Μην αφήσετε τις 2 αυτές μέρες να μπουν στην καθημερινότητα σας γκρίνιες και καταστάσεις που σας τις προκαλούν πρόσωπα που σας ζηλεύουν.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο δημιουργεί μία συναισθηματική υπερχείλιση, που εν τέλει χρειαζόσασταν όσο τίποτα άλλο. Είστε γεμάτοι από ευκαιρίες και καλό είναι να μην τις προσπεράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για τους μοναχικούς Σκορπιούς αυτό το διήμερο είναι γεμάτο Καλοκαίρι, ακόμη και σε περίοδο Φθινοπώρου. Κάποιο πρόσωπο θα σας αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας και θα είστε γεμάτοι προσμονή για το αύριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για σας του Τοξότες, είστε γεμάτοι από οικονομικά και συναισθηματικά ανακατέματα, αλλά αυτό το διήμερο είναι φτιαγμένο για να σας ανανεώσει θετικά με κάποιον τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σας, σας στηρίζουν και νιώθετε έτοιμοι για να έρθετε πιο κοντά την πραγματοποίηση των στόχων σας. Η καριέρα σας βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το υπέροχο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, δέχεται πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνετε όμορφες κινήσεις γα τα επαγγελματικά σας και την συναισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ
Για σας τους Ιχθύες, οι συνθήκες αυτό το διήμερο έχουν μία έντονη καλυτέρευση. Ευνοούνται θέματα οικογένειας και οικονομικά. Μπορεί να σας δοθεί μία ευκαιρία, που καλό είναι να μην την πολυσκεφτείτε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ