Ραγκούσης: Η υπερπροβολή του Κασσελάκη μας έκανε πολύ κακό

 
κκκ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 13/09/24 - 20:56

Την πρόθεσή του να μην αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ με το τεταμένο κλίμα να κορυφώνεται, υπογράμμισε ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Ραγκούσης, τονίζοντας ότι «οι αποφάσεις του Συνεδρίου θα δεσμεύουν τον νέο πρόεδρο».

Μάλιστα, προχώρησε σε μία νέα επίθεση κατά του απερχόμενου προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι «ο τρόπος, η αντίληψη ηγεσίας και η υπερπροβολή του έκαναν πολύ κακό στο κόμμα και πρέπει αυτό να αλλάξει άρδην»

«Στις δημοσκοπήσεις μας δείχνουν πέμπτο κόμμα και θα πάμε χειρότερα με αυτά που κάνει ο Κασσελάκης»
Σε σχέση με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν την αξιωματική αντιπολίτευση ως πέμπτο κόμμα, ο Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι «θα πάμε ακόμα χειρότερα με αυτά που κάνουν ο Στέφανος Κασσελάκης και οι υποστηρικτές του».

Ωστόσο, σχολιάζοντας το σενάριο να θέσει υποψηφιότητα εκ νέου ο Στέφανος Κασσελάκης για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε «αν θέλει, ας το κάνει. Ατό που βλέπω, είναι ότι έχει στερηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που τον υποστήριζαν πέρυσι. Πλέον, έχει έγκριση από μικρό μέρος της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ. Σε καμία περίπτωση δεν βλέπω ότι μπορεί να νικήσει στις εκλογές, εάν συμμετάσχει».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ