Ιταλία: Μετανάστης της έκλεψε την τσάντα κι εκείνη τον συνέθλιψε με το SUV της (βίντεο)

 
δδδ

Ενημερώθηκε: 11/09/24 - 18:17

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Ιταλία, με την κλοπή μιας τσάντας να καταλήγει στη δολοφονία του δράστη, αφού η γυναίκα που έπεσε θύμα κλοπής τον συνέθλιψε με το αυτοκίνητό της σε τοίχο.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στη Βιαρέτζιο στα βόρεια της Ιταλίας. Όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο, ένας άντρας, ο 47χρονος Σαΐντ Μαλκούν έκλεψε την τσάντα μιας 65χρονης επιχειρηματία, της Cinzia Dal Pino. Στη συνέχεια φαίνεται η ίδια να καταδιώκει τον κλέφτη και να τον χτυπάει με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό SUV σκοτώνοντάς την, λίγη ώρα αφότου εκείνος την είχε ληστέψει.

Το σοκαριστικό βίντεο:

Ο 47χρονος φέρεται να ήταν Αλγερινός με ιστορικό κλοπών και χωρίς άδεια παραμονής. Στο βίντεο φαίνεται η 65χρονη να τον χτυπάει επανειλημμένα με τη Mercedes της και να τον συνθλίβει στον τοίχο τέσσερις φορές. Στη συνέχεια, η επιχειρηματίας αποχώρησε προς στιγμήν από το σημείο αλλά επέστρεψε, πήρε την τσάντα και συνέχισε τον δρόμο της.

Όπως ισχυρίστηκε η Cinzia Dal Pino στους αστυνομικούς, ο άνδρας την απείλησε λέγοντας ότι είχε μαχαίρι, ωστόσο, κατά τον έλεγχο, δεν βρέθηκε μαχαίρι στο σημείο.

Τώρα παραμένει υπό κράτηση και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν τα κίνητρα και την ταυτότητα του θύματος, που ενδέχεται να ήταν Μαροκινός, αντί Αλγερινός.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συνεχίζονται οι έρευνες για τι ακριβώς έγινε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ