Κορυδαλλός: Οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο σε ύποπτο όχημα βρήκαν καλάσνικοφ και ναρκωτικά

 
κκ

Ενημερώθηκε: 10/09/24 - 18:34

Έλεγχος της ΟΠΚΕ σε ύποπτο όχημα στον Κορυδαλλό οδήγησε σε κατάσχεση πάνω από δύο κιλά κοκαΐνης, 16 κιλά κάνναβης, δύο καλάσνικοφ και πιστόλι με γεμιστήρα και 13 φυσίγγια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το βράδυ της Κυριακής (8/9), ένας 40χρονος αλλοδαπός και μια 36χρονη αλλοδαπή για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

kalasni
narkotika
narkotika1

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της 8-9-2024 στην περιοχή του Κορυδαλλού, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 40χρονος αλλοδαπός και 36χρονη αλλοδαπή για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Περιπολούντες αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν όχημα με δύο επιβαίνοντες, την κίνηση του οποίου έκριναν ύποπτη και τους κάλεσαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκε εντός αυτού και κατασχέθηκε σακούλα περιέχουσα -1- κιλό και -16- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Σε επερχόμενη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, που επελήφθη προανακριτικά, με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Κορυδαλλού στην οικία των κατηγορουμένων στον Πειραιά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον:

-2 κιλά και 950 γραμμ. κοκαΐνης,
-15 κιλά και 819 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
-2 πολεμικά τυφέκια, τύπου καλάσνικοφ,
-πιστόλι με γεμιστήρα και 13 φυσίγγια,
-4 γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου, περιέχουσες συνολικά -120- φυσίγγια,
-το χρηματικό ποσό των 12.450 ευρώ,
-4 κινητά τηλέφωνα,
-3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
-συσκευή σφραγίσματος συσκευασιών και
-πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ