ΑΕΚ: Και οι Ισραηλινοί για Πιερό!

 
ΑΕΚ: Και οι Ισραηλινοί για Πιερό!

Ενημερώθηκε: 09/09/24 - 12:02

Τα διαδικαστικά φαίνεται πως απομένουν για τη μεταγραφή του Φράντζι Πιερό από την ΑΕΚ. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα ΜΜΕ του Ισραήλ πλέον, με πηγές από τη διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα.

Όπως αναφέρουν, η Μακάμπι Χάιφα δεν ήθελε να χάσει τον βασικό της επιθετικό, ωστόσο έχοντας ο ίδιος συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και εκφράζοντας την επιθυμία να αποχωρήσει από το Ισραήλ λόγω του πολέμου, η απόφαση να δίνει αποδεκτή η πρόταση της ΑΕΚ ήταν μονόδρομος. Μάλιστα, ήδη έχει αρχίσει η αναζήτηση αντικαταστάτη, με τις μεταγραφές στη χώρα να ολοκληρώνονται στις 18 Σεπτεμβρίου.

Στο Ισραήλ αναφέρουν πως η Μακάμπι Χάιφα θα βάλει στα ταμεία της διπλάσιο ποσό από τα 1,6 εκατ. ευρώ που δαπάνησε για την αγορά του παίκτη το 2022 από την Γκινγκάμπ, ενώ ο 29χρονος άσος θα υπογράψει με αποδοχές υπερδιπλάσιες από αυτές που είχε στο Ισραήλ.

Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος της αγοράς του Πιερό από την ΑΕΚ θα είναι 2,5 εκατ. ευρώ, που με μπόνους μπορεί να ξεπεράσει και τα 3 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο (3+1 χρόνια) με 800.000 ευρώ το χρόνο αλλά και μπόνους που μπορούν να τον οδηγήσουν σε επταψήφιο νούμερο.

Πιθανότατα ο Πιερό θα ταξιδέψει απευθείας για την Αθήνα μετά την αποψινή αναμέτρηση της Αϊτής με τον Άγιο Μαρτίνο για το Nations League (αρχίζει τα μεσάνυχτα), προκειμένου να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ