Κατέθεσε η 72χρονη Ζιζέλ για τους βιασμούς ενώ ήταν ναρκωμένη από τον σύζυγό της - «Ο κόσμος μου κατέρρευσε»

 
δδδ

Ενημερώθηκε: 05/09/24 - 13:03

Στο δικαστήριο της Αβινιόν κατέθεσε για περίπου δύο ώρες η 72χρονη Ζιζέλ για την υπόθεση των πολλαπλών βιασμών ενόσω ήταν ναρκωμένη από τον σύζυγό της Ντομινίκ Πελικό.

«Ο κόσμος μου κατέρρευσε», είπε ενώ υποστήριξε ότι η αστυνομία της έσωσε τη ζωή και αναφέρθηκε στη στιγμή που οι αστυνομικοί της έδειξαν για πρώτη φορά τις εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης με θύμα την ίδια.

Όπως είπε για τον σύζυγό της: «Ούτε μια φορά δεν σκέφτηκε ότι κινδύνευα».

«Όλα όσα έχτισα με τον κ. Πελικό (τον σύζυγό της) καταρρέουν. Τρία παιδιά, επτά εγγόνια, ένα δεμένο ζευγάρι. Ακόμα και οι φίλοι μας έλεγαν ότι ήμασταν το ιδανικό ζευγάρι», είπε στην κατάθεσή της.

Η Ζιζέλ Πελικό ανέφερε, επίσης, ότι έχει παρακολουθήσει όλα τα βίντεο που τράβηξε ο σύζυγός της.

«Δεν είναι σκηνές σεξ, είναι σκηνές βιασμού, υπάρχουν δύο ή τρεις από αυτούς πάνω μου. Είμαι αναίσθητη. Ποτέ δεν έχω κάνει τρίο ούτε swinging».

Το θύμα πρόσθεσε: «Θυσιάστηκα στο βωμό της ακολασίας. Όταν βλέπεις αυτή τη γυναίκα, ναρκωμένη, κακοποιημένη, νεκρή σε ένα κρεβάτι, φυσικά το σώμα δεν είναι κρύο, είναι ζεστό, αλλά είμαι σαν νεκρή». «Αυτοί οι άνδρες με κακοποιούν, με εκμεταλλεύονται».

Η Πελικό υποστήριξε επίσης ότι θέλησε να δημοσιοποιηθεί η μαρτυρία της, ώστε «καμία γυναίκα να μην υποβληθεί στη χημική υποταγή». Ο όρος «χημική υποταγή» είναι διεθνής και χρησιμοποείται για τα θύματα που ναρκώθηκαν και στη συνέχεια βιάστηκαν.

«Κυρίως γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήθελα η δίκη να είναι κεκλεισμένων των θυρών. Το κάνω για λογαριασμό όλων εκείνων των γυναικών που μπορεί να μην αναγνωριστούν ποτέ ως θύματα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ