Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
dd

Ενημερώθηκε: 30/08/24 - 21:19

Ζώδια: Καλό μήνα !!!

Βρισκόμαστε στο τέλος του Καλοκαιριού, μία χρονική στιγμή που καλό είναι να κάνουμε ένα προσωπικό επαναπροσδιορισμό. Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα χρειάζεται έντονη δημιουργικότητα, ανανέωση, ενώ η πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη, είναι αρκετά αισιόδοξη σε προσωπικές αποφάσεις, ή σχέσεις που χρειάζονται ανανέωση. 

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο είναι αρκετά ενδιαφέρον για σας τους Κριούς. Ίσως θέλετε να κάνετε μία έντονη αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο και είστε περισσότερο δυνατοί σε θέματα επικοινωνίας. Φερθείτε με εξυπνάδα και μην χάσετε τις ευκαιρίες με την βιασύνη που σας διακρίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, ο μήνας Σεπτέμβριος θα σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν θα πρέπει να μετανιώσετε για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, σας φέρνει πιο κοντά στα μέλη της οικογένειας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα σε σας τους ανήσυχους του ζωδιακού, όπου σας βρίσκει η πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη, σε ταξιδιάρικη διάθεση. Ίσως να έχετε μία έντονη επιθυμία να συζητήσετε με πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, οι ανασφάλειες σας έχουν επανέλθει, όπου μία ειλικρινή συζήτηση μπορεί να σας απαλλάξει από τις αμφιβολίες που είχατε για ένα πρόσωπο. Ο Σεπτέμβρης ξεκινά με ένα θέμα που ζητά άμεσα την λύση του.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο είναι για σας μία καλή ευκαιρία να τοποθετηθείτε  σωστά σε καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει. Μπορεί να δεχθείτε την βοήθεια και την φροντίδα από δικό σας πρόσωπο, ενώ κάποια σύννεφα που είχαν δημιουργηθεί στα συναισθηματικά σας, τώρα θα αρχίσουν σταδιακά να διαλύονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας τον γενέθλιων σας έφθασε και εσείς αποκτάτε και πάλι θετική ενέργεια. Αυτό το διήμερο έχετε να κάνετε πολλά, ενώ θα βρεθείτε με πρόσωπα που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας. Την Κυριακή μπορεί να μιλήσετε για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Αποχαιρετίστε σταδιακά το Καλοκαίρι, βάζοντας νέο πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας. Ίσως να είναι το τελευταίο διήμερο που θα νιώσετε ανάλαφροι και απαίδευτοι από τις υποχρεώσεις σας. Τις επόμενες μέρες θα μπείτε σε μία επαγγελματική δραστήρια περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε έντονη δραστηριότητα και μεγάλες επαγγελματικές βλέψεις. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου βρίσκεστε σε ένα οικονομικό ή συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, που χρειάζεστε λίγο χρόνο ακόμη, για να ολοκληρωθεί. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, τα πράγματα συνεχίζουν να είναι διφορούμενα και νιώθετε ότι βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο δυνάμεις που σας δημιουργούν έντονη πόλωση. Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε την Κυριακή σε έναν ευχάριστο προορισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, οι μέρες αυτές είναι αρκετά απαιτητικές, κουραστικές και βγαίνουν μπροστά σας πράγματα που είχατε αφήσει σε αναμονή. Φροντίστε να κάνετε ένα πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα, όπου θα έχετε καλές επαγγελματικές ευκαιρίες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβρης είναι εδώ και εσείς ξανασκέφτεστε κάποιες καταστάσεις, που το προηγούμενο διάστημα δεν σας βοήθησε καθόλου να κατανοήσετε. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου είστε περισσότερο ταλαιπωρημένοι και έχετε κάθε δικαίωμα να νιώθετε ένα παραπάνω παράπονο με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας αυτός μπαίνει δυναμικά, χρειάζεται άμεσα να κάνετε κάποιες βοηθητικές κινήσεις, σε σχέσεις, οικογένεια, σπίτι και επαγγελματικά. Αφιερώστε ποιοτικό χρόνο για σας και αφουγκραστείτε εκείνα που θα σας δώσουν θετικότητα στην ζωή σας. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ