Μπακογιάννη για Κασσελάκη: "Πριν κάνει δηλώσεις ας ανοίγει και κανένα βιβλίο"

 
γγ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 30/08/24 - 18:07

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, απέναντι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, σε σχέση με τις δηλώσεις που είχε κάνει τις περασμένες ημέρες για τον ΒΟΑΚ αλλά και την παρουσία του πρωθυπουργού στον γάμο του δημάρχου Χανίων.

Η κα Μπακογιάννη, μιλώντας στο Zarpa Radio 89,6 την Παρασκευή, με έντονη δόση ειρωνείας αναρωτήθηκε για το τί γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ, ενώ τον προέτρεψε να «ανοίγει κανένα βιβλίο» πριν κάνει πολιτικές δηλώσεις:

«O κ. Κασσελάκης ανακάλυψε τον ΒΟΑΚ. Μας ανήγγειλε ότι κάνουνε, λέει, τον ΒΟΑΚ με διόδια. Από που ήρθε ακριβώς ο κ. Κασσελάκης; Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια; Ξέρει κανέναν δρόμο αυτού του επιπέδου και αυτών των απαιτήσεων; Ηδη με τα διόδια ο ελληνικός προϋπολογισμός θα δίνει για τον ΒΟΑΚ 100 εκατομμύρια τον χρόνο. Να κάνει δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης, απλώς πριν τις κάνει να ανοίγει κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο. Ακόμα κι ο εγγονός μου το ανοίγει αυτό το διαδίκτυο», είπε η κα Μπακογιάννη.

«Έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ. Τον έβλεπα κι έλεγα, πόσο επιπόλαιος και ανεύθυνος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη γαμήλια δεξίωση του δημάρχου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Όχι. Ήταν δύσκολο να το μάθει αυτό ο κ. Κασσελάκης;

Όχι, όλα τα Χανιά το ξέρανε. Αλλά προσπαθεί να συνδυάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το δυστύχημα με τα τρία παιδιά», είπε ακόμα η βουλευτής της ΝΔ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ